2022 goed van start!

2022 goed van start!

Vanaf vandaag pakken we onze fototoestellen weer op en gaan 2022 goed van start. Zwangerschapsfotografie in Den Haag blijft enorm populair! Met een overvolle agenda voor januari en met nog slechts 2 plekjes vrij in februari, gaan we het nieuwe jaar in waar we het oude jaar zijn geΓ«indigd. 

Het merendeel van de fotoshoots zullen we ook de komende periode maken van zwangere vrouwen, met of zonder partner. Maar ook hier een daar een mooie artistieke fotoshoot en… in februari al de eerste bruiloft van het jaar.

De ‘lastig planbare fotoshoots’ van de lifestyle newbornshoots bij de baby’s thuis plannen we zo mogelijk om de vastgelegde fotoshoots in. Daarbij moet het ook nog eens passen in onze privΓ©- en werkagenda. Dat lukt niet altijd maar met de nodige flexibiliteit komen we vaak wel tot een oplossing.

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie blijft het belangrijkst product qua fotografie in onze thuisstudio. In de lente en zomermaanden maken we daarnaast ook graag fotoshoots van zwangere dames op het strand en/of tijdens zonsondergang. Het afgelopen jaar hebben we niet bijzonder veel prachtige zonovergoten dagen gehad. We hopen dat we dit jaar weer een heerlijke zomer krijgen met vooral warm genoeg weer tijdens de zonsondergang.

Het concept van onze thuisstudio blijft een succes dat al bijna 10 jaar geleden begon. Inmiddels is onze manier van fotografie getransformeerd naar de meer artistieke kant van de zwangerschapsfotografie. We werken veel met schaduw in combinatie van een prachtige blote buik met weinig of geen kleding. Het is juist deze manier van fotografie waarvoor wij gekozen worden boven andere fotografen.

Lees ook eens:  Opening tentoonstelling De Postduiven in Loosduins Museum

Zwangerschapsfotografie blijft natuurlijk een persoonlijke keuze. De stijl van fotografie verschilt per fotograaf en dat is uiteraard het belangrijkste criterium. Als zwangere vrouw kies je de fotograaf die een zwangerschap fotografeert die bij jou past en waar jij je het beste gevoel bij hebt. 

Workshops

Natuurlijk hopen we dit jaar ook onze workshops en workshopwalks weer op te kunnen pakken. Door Corona ligt dit al bijna twee jaar stil. Zo enorm jammer! Onze gratis digitale cursus is natuurlijk nog steeds gratis te volgen op onze website.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen