Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een aandenken voor later: zwangerschapsfotografie

Een aandenken voor later: zwangerschapsfotografie

Een aandenken voor later: zwangerschapsfotografie! Die mooie fotoserie die je even doen terugdenken aan de tijd dat je zwanger was. Negen maanden lang een kind in je buik en voordat je het weet gaat de tijd zo snel dat je kind alweer staat. Zeker die eerste 3 jaar van een kind gaan veel en veel te snel voor elke moeder. Daar kunnen wij inmiddels over meepraten. Waar is de tijd gebleven dat je kind in je buik zat, aan de borst dronk of voor het eerst een fruithapje kreeg. Het zo snel die tijd!

Foto’s van een zwangerschapsshoot hebben daarom een bijzondere waarde. Niet alleen is het een herinnering aan een mooie tijd, maar vaak kleeft er ook veel emotie bij. Emotie omdat het zo’n heerlijk gevoel was om een kind in je buik te mogen dragen. Maar ook emotie omdat die mooie tijd voorbij is. Voor sommige was de zwangerschap al dan niet bewust de laatste zwangerschap en dan is terugkijken naar die fotoreeks een extra emotioneel moment.

We horen met regelmaat dat de zwangerschapsfoto’s die we gemaakt hebben vaak worden teruggekeken. Sommige hebben er een fotoalbum van gemaakt, anderen hebben één of meerdere foto’s uitvergroot en opgehangen. Wij herkennen dat wel. Wij hebben in de woonkamer twee uitvergrotingen op hout aan de muur hangen. Daar hebben we nog nooit een moment spijt van gehad. Ook onze kinderen kijken er vaak naar omdat het ook voor hen een bijzondere tijd was.

Zwangerschapsfoto’s maken is voor ons dan ook enorm dankbaar. Elke foto die je maakt is natuurlijk een herinnering die je vastlegt, maar bij zwangerschapsfotografie is er altijd een extra emotionele herinnering. Het kind dat ooit in je buik zat is nu niet meer weg te denken uit je leven. Sommige vrouwen waarvan wij de zwangerschapsshoot hebben mogen maken hebben inmiddels al een kind van 8 of 9 jaar oud! Ook voor ons is dat bijzonder om te zien. 

We zijn dan ook weer bijzonder blij dat we weer kunnen fotograferen in onze thuisstudio. Onze agenda stroomt weer goed vol en wat hebben we alweer mooie fotoshoots mogen maken! Heerlijk om weer trotse aankomende ouders voor onze camera te hebben. We kunnen zo enorm met ze meevoelen en die spanning delen. Prachtig om onze kennis van zwanger zijn, geboorte en eerste uren na de geboorte te kunnen delen. We zijn dan ook enorm dankbaar dat we ervaringsdeskundige zijn. Niet alleen op het gebied van fotografie maar ook op het gebied van geboorte 🙂 

Een aandenken voor later: Zwangerschapsfotografie. Gewoon echt snel doen! Bekijk onze voorbeelden, onze belachelijk goedkope prijs en neem direct contact met ons op!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen