Nieuws van Eckhardt Fotografie

Alle workshops naar voorjaar 2021

Alle workshops naar voorjaar 2021

Alle workshops van Eckhardt Fotografie verschuiven naar het voorjaar van 2021. Door de opgelegde maatregelen omtrent Covid-19 zien we geen mogelijkheden om dit jaar nog workshops te organiseren. De klassikale Basisworkshop Digitale Fotografie is simpelweg niet te organiseren met anderhalve meter afstand tot elkaar. Onze beschikbare ruimte is beperkt qua indeling dat zelfs 4 – 6 personen op anderhalve meter niet praktisch is.

Het is nog maar de vraag of de anderhalve meter regel in het voorjaar van 2021 kan vervallen. Voorjaar 2021 klinkt nog ver weg maar begin dit jaar hadden we ook niet durven voorzien dat we nu nog steeds met Corona in ons maag zitten. Sterker nog, de besmettingen zijn nog nooit zo enorm hoog geweest.

We hebben getracht de WorkshopWalk door het centrum van Den Haag wel weer op te pakken na de versoepeling van de regels per 1 juli van dit jaar. Na een tweetal sessies bleek de anderhalve meter regel best lastig. Niet dat wij heiliger zijn dan de paus maar het is in ieder geval een stuk minder ontspannen dan een WorkshopWalk zonder Corona in de wereld. Dus ook de WorkshopWalks schuiven we maar door naar het voorjaar van 2021.

Het is natuurlijk lastig vooruit kijken zolang we te maken hebben met veel Corona-besmettingen en  opgelegde maatregelen. In maart van dit jaar dachten we ook binnen enkele maanden overal van af te zijn. Vooralsnog zijn we positief ingesteld en houden we ons zelf voor dat we in het voorjaar van 2021 wel weer workshops kunnen geven.

Ook hopen we dat we in mei 2021 weer gewoon bruiloften kunnen gaan fotograferen zonder opgelegde beperkingen. Tot op heden hebben we een maximaal aantal van vier bruiloften in onze agenda staan voor mei 2021! Dat wordt genieten!

Alle workshops naar voorjaar 2021, het is helaas niet anders. We hebben dan in ieder geval wel even de tijd om weer eens nieuwe filmpjes te maken 🙂

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen