Apetrots op je zwangerschap fotoshoot

zwangerschap fotoshoot voorbeelden

Ben je apetrots op je mooie, zwangere lichaam en je rondingen? Gelijk heb je! Kies nu voor een zwangerschap fotoshoot! Regel een fotoshoot om je zwangere lijf voor altijd vast te leggen bij een fotograaf die in zwangerschapsfotografie gespecialiseerd is en voel je voor een keer Doutzen Kroes (de zwangere versie uiteraard). Maak een prachtig fotoalbum of, doe net als ons, maak een mooie uitvergroting voor aan de muur.

zwangerschap fotoshoot voorbeeldWij, als zwangerschapsfotografen, weten precies hoe we een zwangerschap fotoshoot moeten aanpakken. Het is niet alleen onze baan, maar we hebben ook de ervaring van het zwanger zijn zelf meegemaakt. Onze kleinste telg van het gezin is geboren op 15 juli 2017 dus de zwangerschap zit nog erg goed in het geheugen. Daarnaast hebben we minimaal 4 zwangerschap fotoshoots in de maand en dat al enkele jaren lang.

Ja, wij maken niet alleen graag foto’s van zwangerschappen, we praten er ook graag over dus kom maar op! πŸ™‚

Hier ben je echt aan het juiste adres voor mooie, professionele foto’s. Lekker op ontspannende wijze in onze thuisstudio in de avonduren op doordeweekse dagen. We hebben ook plaats in de weekenden maar wel zolang de agenda dat toelaat. De weekenden zijn favoriet bij mensen die een reportage willen laten maken. Om die reden is het aan te raden om Γ‘ls je een fotoshoot in het weekend wilt,  je zo snel mogelijk reserveert. Je hebt dan de zekerheid dat je een plek in het weekend hebt.

We geven een garantie op prachtige foto’s, die je na de shoot bewerkt en al via WeTransfer krijgt toegestuurd. Je krijgt de foto’s op hoge resolutie, zonder watermerkjes of andere beveiliging. Je hoeft dus niet achteraf extra kosten te maken en er zijn geen addertjes onder het gras. Print de foto’s gewoon waar je maar wilt en hoe vaak je maar wilt.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen