Artistiek naakt fotografie

Misschien is Artistiek Naakt niet eens de juiste benaming voor onze manier van fotograferen. Niet altijd zijn onze modellen geheel naakt en kiezen liever toch voor iets met lingerie, een blouse of een ander kledingstuk. Het is vooral het model die bepaalt welke soort foto’s gemaakt worden. De één voelt zich prettiger bij meer esthetische foto’s terwijl de ander foto’s wil laten maken met een iets meer erotische prikkel.

De vrouw anders belicht

Artistiek naakt klinkt vaak wat eng maar de nadruk ligt niet op de erotische spanning of het naakte lichaam van het model. Eerder op de sfeer die de scene uitstraalt. Een artistiek naakt wil niet provoceren, maar eerder emotioneren. Door soms accenten aan te brengen door fotobewerking krijgt de foto een extra dimensie mee.

De artistieke fotoshoot

Het is onze ervaring dat veel personen erg graag een artistieke fotoshoot willen laten maken van zichzelf. Toch maar twijfelen ze vaak om het daadwerkelijk te doen. Om die reden maken we de artistieke fotoshoots bewust in onze eigen thuisstudio. Optimaal ontspannen en een discrete omgeving . Voor ons is het onderlinge vertrouwen en de integriteit erg belangrijk. Vooraf worden de wensen en verwachtingen uitgebreid besproken en nemen we uitgebreid de tijd voor de fotoshoot. Alle foto’s worden optimaal bewerkt en digitaal beschikbaar gesteld binnen enkele dagen na de fotoshoot.

Indien gewenst kunnen we optioneel ook een mooi fotoboek en/of uitvergrotingen op elk gewenst materiaal verzorgen.

Kijk eens naar onderstaande foto’s om een idee te krijgen hoe wij fotograferen.