Artistiek op je eigen manier

Iedereen is artistiek op zijn eigen manier

Iedereen is artistiek op zijn eigen manier. Het ligt er alleen maar aan hoe jij dat vastgelegd wil hebben. Een artistieke fotoshoot maak je in onze beleving vooral voor jezelf. We maken foto’s van jou dus daar moet je zelf natuurlijk wel tevreden mee zijn. Vaak adviseren we onze modellen om voorbeelden te verzamelen van foto’s die ze graag willen laten maken. Op die manier ontstaat er vaak een beeld van hoe de persoon zichzelf op de foto wil zien.

Onze agenda zit inmiddels voor dit jaar weer vol en inmiddels staat eerste artistieke fotoshoot alweer vast in januari. Speciaal bedoeld om haar partner te verrassen met Valentijnsdag 2022. 

Artistieke fotografie kent bij ons twee kanten. In de meeste gevallen betreft het een persoon die mooie foto’s van zichzelf wil laten maken voor een uitvergroting of fotoalbum. Vaak als cadeau voor haar partner en/of als wandversiering voor in huis. Steeds vaker is deze vorm van kunst, want daar hebben we het dan over, te zien in woonhuizen. De gelijkwaardige foto’s die te koop zijn in onze webshop worden zelfs aangekocht door bedrijven. Esthetisch naakt is echt een artistieke kunstvorm op zich.

De andere kant

De andere kant is de meest trieste kant: vrouwen die bij ons een fotoshoot willen doen waar in veel gevallen vooral de borsten centraal staan. Hun borsten op artistieke wijze op de foto gezet voordat ze operatief zullen worden verwijderd. Tot 8 jaar geleden waren we naΓ―ef genoeg om te bedenken dat dit soort fotoshoots voor zo’n ingrijpende operatie niet vaak zouden voorkomen. Inmiddels weten we beter en maken we met regelmaat een fotoshoot van vrouwen die binnenkort geopereerd moeten worden. Vaak is het tijdvak tussen aanvraag en operatie slechts enkele weken. We geven daarom dergelijke aanvragen ook altijd voorrang. We maken graag tijd voor dit soort artistieke fotoshoots. Onze foto’s zwerven dan ook in internetfora met lotgenotencontacten.

Iedereen is artistiek op zijn eigen manier. Wil jij nog een artistieke fotoshoot voor Valentijnsdag? We hebben nog aantal mogelijkheden voor een fotoshoot in januari. Neem snel contact met ons op voor een afspraak!

Artistieke fotografie als Kerstcadeau


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!