Nieuws van Eckhardt Fotografie

Artistieke fotografie als Kerstcadeau

Artistieke fotografie als Kerstcadeau

Artistieke fotografie als Kerstcadeau is ook dit jaar weer erg in trek. Afgelopen maand een aantal mooie fotoshoots mogen maken en de komende twee weken volgen de laatste artistieke fotoshoots voor de Kerst. Een persoonlijk cadeau voor een partner en/of een sieraad aan de muur. De mooiste foto’s van de artistieke fotoshoot komen meer en meer aan de muur te hangen en dat maakt ons blij.

Anderhalve maand voor tot twee weken voor Kerst en anderhalve maand voor tot een week voor Valentijnsdag zijn voor ons de drukste perioden wat artistieke fotografie betreft. Artistieke fotografie wordt steeds meer populair en wordt gelukkig ook steeds vaker ‘minder vreemd’ gevonden. Het is inmiddels een moderne kunstvorm geworden die steeds vaker ook wordt ingezet als kunst voor aan de muur. Ook in onze webshop zien we hier een toename in. Reden genoeg om meer van deze  artistieke foto’s aan te gaan bieden op korte termijn.

Naaktfotografie of een fotoshoot in lingerie klinkt vaak enger dan het daadwerkelijk is. In werkelijkheid gaat het om artistieke foto’s die een bepaalde spanning willen uitdragen en gaat het niet om het naakt zijn zelf. Mooie foto’s die gebaseerd zijn op een combinatie van het juiste licht, contrast en compositie.

Hoe minder hoe beter

Weinig licht, vaak maar 1 lichtbron, zorgt voor een artistieke uitstraling waarbij één zijde wegvalt in het donker. Denk hier aan silhouet fotografie of artistiek naakt. Silhouet fotografie om de nadruk van de contouren van het menselijk lichaam vast te leggen of de expressie van het model beter te benadrukken. Daarnaast gaat het uiteraard ook om de juiste compositie.

Foto’s die je best met trots aan je eigen muur kunt hangen. In veel gevallen kiezen we juist een aantal beelden die hiervoor bijzonder geschikt voor kunnen zijn zoals deze voorbeelden boven en onder deze tekst. De persoon in kwestie is zo goed als niet herkenbaar als zodanig en het bloot dat zichtbaar is, is totaal niet aanstootgevend te noemen. Zelfs niet door een schoonmoeder 🙂

Op deze pagina hebben we meer informatie staan over onze manier van een artistieke fotoshoot en hier zie je wat voorbeelden. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Artistieke fotografie als Kerstcadeau is zo in trek dat we tot aan de kerst dan ook volgeboekt zijn. Artistieke fotografie iets voor jou? Boek dan nu alvast je fotoshoot voor Valentijnsdag!

Artistieke fotografie als Kerstcadeau