Nieuws van Eckhardt Fotografie

Artistieke fotografie: blijf bij jezelf

Artistieke fotografie: blijf bij jezelf

Blijf bij jezelf als het gaat om artistieke fotografie. Dat adviseren we vaak aan de dames die graag een artistieke fotoshoot willen laten doen in onze thuisstudio. Vaak weten ze niet exact wat ze precies willen qua kleding en/of lingerie. Door juist bij jezelf te blijven hou je ook de foto’s herkenbaar.

Vaak is het eindresultaat van een artistieke fotoshoot een prachtige uitvergroting voor de partner en/of voor aan de muur. De kracht van artistieke fotografie zoals wij dat graag invullen is dat elke foto tot de verbeelding moet spreken. Je partner moet binnen een seconde zien dat jij het bent terwijl anderen daar wat langer de tijd voor nodig hebben. In veel gevallen is het vrouwelijk lichaam te zien maar dan wel zo dat er niks ‘te veel aan bloot’ te zien is. Snap je het nog?

Onze foto’s van een artistieke fotoshoot zijn foto’s van het vrouwelijk lichaam die op een kunstzinnige manier zijn vastgelegd. Hoewel sommige foto’s een sensuele uitstraling kunnen meekrijgen staan onze foto’s absoluut los van enige vorm van sex en/of pornografie. 

Blijf bij jezelf in de zin van keuze qua lingerie. Draag je nooit mooie en dure lingerie dan moet je jezelf even afvragen of je dan wel als zodanig als jezelf herkenbaar ben als je dat tijdens de artistieke fotoshoot wel doet. Als je na twee flinke bevallingen niet meer maatje 36 hebt, waarom zou je dan niet mogen laten zien dat je geen strakke buik meer hebt? 

Bedenk goed waar jou kracht ligt en wat je wilt bereiken met een artistieke fotoshoot. Past mooie lingerie bij jou, hoge hakken of wil je juist iets met een mooi doek doen? Bij ons is alles mogelijk en we denken graag met je mee. Bij jezelf blijven is eenvoudiger dan je denkt. Jij bent jij en daar ben je ook het beste in. Dat klinkt heel fluaw maar daar ligt wel de kracht van een artistieke fotoshoot: jezelf zo mooi mogelijk op de foto zetten die ook nog eens tot de verbeelding spreekt. Waar leggen wij de nadruk? Welk deel van je lichaam en met welk kledingstuk. Gebruiken we waterdruppels om het beeld nog spannender te maken of houden we het zo basic mogelijk omdat je een atletisch figuur hebt?

Ook deze dame had veel twijfels. Ze wilde graag een foto die netjes genoeg was om aan de muur te hangen maar zeker wel ‘schoonmoeder-proof’. Niet direct herkenbaar maar wel voor partner en echte vrienden. Ze liet ook nog eens vallen dat ze een eigen balletstudio had en toen was de keuze vrij eenvoudig gemaakt. Het resultaat is een prachtige foto. Of niet?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen