Nieuws van Eckhardt Fotografie

Artistieke fotografie is anders dan zomaar naaktfoto’s

Artistieke fotografie is anders dan zomaar naaktfoto's

Artistieke fotografie is anders dan zomaar naaktfoto’s. Het is een spel van het beschikbare licht, de zachte schaduw en het vrouwelijke lichaam. Hierdoor verleg je de aandacht van ons brein en laat je je hersenen zelfs dingen zien die er simpelweg gewoon niet zijn op de foto. Dat klinkt mysterieus en zo is het eigenlijk ook bedoeld. Wij fotograferen op zo’n manier dat je het naakte lichaam niet in zijn geheel ziet. Foto’s spreken zo tot de verbeelding en krijgen zo het artistieke karakter. 

Het eindresultaat is vaak een ultiem persoonlijk cadeau. In de meeste gevallen bedoeld als cadeau voor een partner maar ook zijn er vrouwen die een artistieke fotoshoot maken voor zichzelf of specifiek als muurdecoratie in huis. Een uitvergroting op canvas of hout, de ander kiest liever voor een prachtige foto in een passe-partout en mooie lijst. Een mini fotoalbum kan natuurlijk ook.

Een naaktfoto kan iedereen wel maken en daar zitten onze klanten dan ook echt niet op te wachten. Onze artistieke fotografie is alles behalve alleen maar naakt. Juist het artistieke spel maakt elke foto weer bijzonder. Elke fotoshoot is dan ook totaal niet met de andere te vergelijken. Niet in de laatste plaats omdat ook onze klanten allemaal een ander persoonlijke verwachting hebben van hun eigen fotoshoot.

Facebook denkt er vaak wat anders over en andere wellicht ook. Het wil dan ook nog wel eens gebeuren dat een artikel en/of foto op onze Facebookpagina door Facebook wordt verwijderd. Soms krijgen we dan ook een kinderachtige ban voor 1 of 2 dagen.

Gelukkig is artistieke fotografie een veel gevraagde manier van fotograferen. Wij maken jaarlijks vrijwel evenveel artistieke fotoshoots dan zwangerschapsshoots in onze thuisstudio. Artistieke fotografie is anders dan zomaar naaktfoto’s en dat wordt gelukkig ook door veel mensen op waarde ingeschat. 

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen