Artistieke fotoshoot voor Valentijn

Artistieke fotoshoot voor Valentijn

Een artistieke fotoshoot voor Valentijn is al jaren populair en dat verbaast ons niets. Persoonlijk kan je cadeau dan ook niet zijn. Een mooie artistieke fotoshoot van jou om vervolgens de mooiste uit te vergroten op canvas, hout of welk materiaal dan ook. Andere kiezen er voor om een mooi mini fotoalbum te maken als cadeau voor Valentijn.

Afgelopen week hebben we de laatste twee fotoshoots gemaakt die speciaal voor Valentijnsdag zijn bedoeld. Na de nabewerking en de juiste selectie is het nu aan de dames om snel een mooie uitvergroting te bestellen want voordat je het weet is het alweer 14 februari. Valentijnsdag is toch net iets meer dan een ‘commercieel iets’. 

Voor een mooie artistieke fotoshoot hoef je echt geen maatje 36 te hebben en hoef je ook geen 20 jaar te zijn en elke dag in de sportschool te staan. Bij artistieke fotografie gaat het vooral om wie je zelf bent en hoe je jezelf pakkend op een foto wil zien staan. Wij hebben de afgelopen 8 jaar gelukkig al veel vrouwen trots gemaakt met een artistieke fotoshoot.

Naaktfotografie of een fotoshoot in lingerie klinkt vaak enger dan het daadwerkelijk is. In werkelijkheid gaat het om artistieke foto’s die een bepaalde spanning willen uitdragen en gaat het niet om het naakt zijn zelf. Mooie foto’s die gebaseerd zijn op een combinatie van het juiste licht, contrast en compositie.

Weinig licht, vaak maar 1 lichtbron, zorgt voor een artistieke uitstraling waarbij één zijde β€œwegvalt” in het donker. Denk hier aan silhouet fotografie of artistiek naakt. Silhouet fotografie om de nadruk van de contouren van het menselijk lichaam vast te leggen of de expressie van het model beter te benadrukken.

Thuisstudio

Het is onze ervaring dat veel personen erg graag een artistieke fotoshoot willen laten maken van zichzelf. Toch twijfelen ze vaak om het daadwerkelijk te doen. Om die reden maken we de artistieke fotoshoots bewust in onze eigen thuisstudio. We kunnen dan in onze huiskamer een optimaal ontspannen en discrete omgeving aan bieden. Voor ons is het onderlinge vertrouwen en de integriteit erg belangrijk. Vooraf worden de wensen en verwachtingen uitgebreid besproken en nemen we uitgebreid de tijd voor de fotoshoot. 

Op deze pagina hebben we meer informatie staan over onze manier van een artistieke fotoshoot en hier zie je wat voorbeelden. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Artistieke fotoshoot voor Valentijn is misschien een perfect cadeau voor jou partner volgend jaar. Er is eigenlijk altijd wel een reden voor een pakkende fotoshoot. Een mooiere verrassing is er bijna niet πŸ™‚


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen