Nieuws van Eckhardt Fotografie

Artistieke verkoeling

artistieke verkoeling

Artistieke verkoeling hebben we het maar genoemd! Een fotoshoot met weinig kleding en veel koud water! Op de heetste dagen van juni is een fotoshoot in onze thuisstudio natuurlijk een warme bedoeling. Los van de warmte binnen en buiten genereren onze professionele fotolampen ook de nodige warmte. 

Met een buitentemperatuur van ruim 30 graden was het in onze thuisstudio in Den Haag niet veel koeler te krijgen. Ons model was vastberaden om toch haar fotoshoot door te laten gaan en in overleg kozen we voor een passend thema voor het bijzonder warme weer.

Los van de meest gangbare foto’s van een artistieke fotoshoot werd er dankbaar gebruik gemaakt van enkele mooie jurkjes, lingerie en prachtige lappen stof. Veel klanten van ons zijn dol op onze waterdruppels en dit thema hebben we weten te combineren met de kleding. Een artistieke verkoeling!

Het resultaat is een o.a. een prachtige serie foto’s van natte en verkoelende stoffen tegen het lichaam van ons model. Door het juiste studiolicht en een passende compositie te creëren ontstaan ook nu weer foto’s die tot de verbeelding spreken. Onze hersenen maken automatisch elementen op de foto zichtbaar die er in werkelijkheid niet op de foto staan. Kijk maar eens goed.

Zou een artistieke fotoshoot in onze thuisstudio in Den Haag wat voor jou zijn? HIER hebben we alvast veel vragen voor je beantwoord. Wil je nog aanvullende informatie hebben dan horen we dit graag van je. Stuur eens een e-mail of laat een bericht achter op onze Facebookpagina. Volg jij ons al op Facebook? 

artistieke fotografie den haag

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen