Artistieke zwangerschapsshoot

artistieke zwangerschapsshoot

Veel zwangere vrouwen kiezen tegenwoordig voor een artistieke zwangerschapsshoot. En dat is niet zo toevallig. Een zwangere buik mag tegenwoordig gezien worden! Zwangerschapsfotografie blijft zich door ontwikkelen. Het is pas sinds een aantal jaren dat een prachtige zwangere buik uitgebreid op de foto wordt gezet. 

Zwangerschapsfotografie is er natuurlijk in vele soorten en in vele prijscategorieën. Elke fotograaf heeft zijn eigen manier van werken en heeft ook een eigen stijl van fotograferen. Dit is vaak ook de reden waarom de bedragen voor een zwangerschapsshoot zo enorm uit elkaar liggen.

Thuisstudio

Onze manier van zwangerschapsfotografie speelt zich voornamelijk af in onze thuisstudio. Daar begonnen we inmiddels alweer jaren geleden met de eerste zwangerschapsshoots en met artistieke fotografie. Een concept dat nog steeds staat als een huis. Omdat we onze thuisstudio eenvoudig kunnen op- en afbouwen, zijn wij erg flexibel qua ‘openingstijden’. 

Razend populair

Een artistieke zwangerschapsshoot is razend populair in onze thuisstudio. Veel zwangere dames voor onze fotocamera’s kiezen er voor om minimaal een aantal artistieke foto’s te maken van hun zwangerschap tijdens de fotoshoot. We hebben het hier dan om foto waarbij licht en schaduw een belangrijke rol spelen op het blote lichaam van de vrouw. De zwangere buik wordt zo nadrukkelijk in beeld gebracht op een artistieke manier. 

Juist omdat deze artistieke manier de zwangerschap op een meer ‘kunstzinnige’ manier laat zien, zijn het vaak perfecte foto’s voor een mooie uitvergroting. Ook bij ons hangt in de woonkamer een prachtige artistieke foto van de laatste zwangerschap van Barbara. Een aantal jaren geleden was het simpelweg niet gebruikelijk om dit soort foto’s aan de muur te hangen. In ons portfolio zijn er natuurlijk enkele voorbeelden te vinden. 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen