Ballet als basis voor zwangerschapsfotografie

Ballet als basis voor zwangerschapsfotografie

Ballet als basis voor zwangerschapsfotografie was echt een prachtig idee. Net voor onze vakantie kwam deze prachtige dame voor onze fotocamera staan. Als voormalig balletdanseres vond ze het prettig om zwangerschapsfoto’s te laten maken tijdens ritmische bewegingen. Gekozen werd de prachtige klassieke muziek van Max Richter.

Ruim 37 weken zwanger en op het laatste moment alsnog een zwangerschapsreportage in onze thuisstudio. Lenig genoeg voor een uitgebreide fotoshoot en dat is zeker niet voor elke zwangere vrouwen weggelegd met 37 weken in haar zwangerschap. Het resultaat werd een prachtige en zeer uitgebreide fotoshoot. Foto’s met haar partner werden uiteraard niet overgeslagen. 

We maken in onze fotostudio in huis veel bijzondere fotoshoots mee. Ook deze fotoshoot is alle opzichten uniek te noemen. Ballet als basis voor zwangerschapsfotografie hadden we tot nu toe niet eerder meegemaakt. Toch hebben we al heel wat zwangere vrouwen voor onze fotocamera’s gehad. We hebben kortgeleden nog even snel uitgerekend dat we in de afgelopen 9 jaar toch gemiddeld wel 1x per week een fotoshoot van een zwangere vrouw hebben gehad. Dat zijn flink wat zwangere dames op een rijtje!

Artistieke zwangerschapsfotografie

Ook deze mooie zwangere vrouw koos voor onze artistieke zwangerschapsfotografie om zo haar zwangerschap zo puur mogelijk vast te leggen. Weinig kleding,  vaak geheel of gedeeltelijk naakt, geeft vooral de buik een pure vorm van de zwangerschap. Door alleen te werken met een witte en zwarte achtergrond wordt, vooral bij een zwarte achtergrond, prachtig gewerkt met prachtige schaduwen. Ons portfolio op onze website en de foto’s op onze Facebookpagina geven vaak een kleine indruk van onze fotoshoots.

We noemen het vooral ‘een kleine indruk’ omdat we veel foto’s niet plaatsen vanwege privacy. We plaatsen uiteraard alleen maar foto’s met nadrukkelijke toestemming van de zwangere dames. Ook worden veel foto’s van ons door de Amerikaanse grootmachten Facebook en Google vaak onterecht gezien als ‘ongepast naakt’ waardoor wij hun richtlijnen overtreden met alle gevolgen van dien. Dit laatste blijft een gebed zonder eind waar we maar in zullen berusten.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen