Nieuws van Eckhardt Fotografie

Bedankt mooie strandpaviljoens

Bedankt mooie strandpaviljoens

Bedankt mooie strandpaviljoens! Wat hebben we een mooi voorjaar en een prachtige zomer beleefd! De strandpaviljoens zijn weer aan het inpakken en gaan in de pakhuizen overwinteren. Het zijn er in aantal altijd weer veel meer dan je denkt. Den Haag heeft langs het 11 kilometer lange strand maar liefst 90 strandpaviljoens en dat aantal zal gelukkig niet worden uitgebreid. Wel zullen er wellicht enkele strandpaviljoens in Scheveningen definitief het hele jaar door mogen blijven staan

We hebben al vaker verteld en laten zien dat van die 11 kilometer strand langs de kust van Den Haag vooral het zuidelijkste stukje voor ons favoriet is en blijft. Vooral strandslag 2 a is bij ons favoriet. We komen er het hele jaar door met of zonder fototoestel en in de zomermaanden uiteraard meerdere keren per week.

Strandtent Suiderstrand faciliteert ons hierbij niet alleen voor hun schone toilet en een drankje. Ook voor het ontbijt. lunch of diner zitten we graag op het terras van deze knusse strandtent. Het afgelopen jaar hebben we daar dan ook weer met regelmaat gebruik van gemaakt. Natuurlijk vergeten we daarbij ook niet dat we hier een keer een prachtige bruiloft mochten fotograferen. Wat een bijzondere avond en ochtend was dat!

Maar goed, de zomer is voorbij en we zitten, vooral ok qua weer, opeens in de herfst. Gelukkig hebben we de vele foto’s nog van het mooie zomerweer en kunnen we ook dit jaar weer terugkijken op een aantal mooie fotoshoots op het strand en hebben we weer de nodige mooie zonsondergang kunnen fotograferen. Ons blog staat er inmiddels vol van en daar komen er vast nog wel meer bij.

Bedankt mooie strandpaviljoens. Bedankt Suiderstrand voor weer een mooi seizoen. Dat het voorjaar maar weer snel mag komen!