reclame

Betaalbare fotograaf in Den Haag

Betaalbare fotograaf in Den Haag

Een betaalbare fotograaf in Den Haag is Eckhardt Fotografie al jaren. Een eerlijke prijs voor een professionele fotoshoot. Bij Eckhardt Fotografie ben je op het juiste adres voor zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie in de eigen thuisstudio of in de buitenlucht, mooie lifestyle newborn fotografie bij jou thuis en ook fotograferen we jouw bruiloft met twee fotografen.

Eckhardt Fotografie bestaat uit Wilco en Barbara Eckhardt, een gelukkig getrouwd echtpaar die beide professioneel fotograferen.

Betaalbaar zijn we en dat blijven we. Vaak zijn we zelfs de goedkoopste fotograaf van Den Haag. Zijn we dan niet professioneel? Jazeker wel! Het verschil zit hem vaak in het aantal uren dat wij het moeten hebben van fotografie. Wij hebben beide ook een parttime betrekking bij een werkgever. Fotografie is voor ons dan ook niet het hoofdinkomen van ons gezin. Daarom hoeven wij ook niet de hoofdprijs te vragen voor onze fotoshoots! Fotoshoots in onze thuisstudio vinden plaats op doordeweekse dagen in de avonduren en in het weekend overdag.

Eckhardt Fotografie blijft dan ook de betaalbare fotograaf in Den Haag!

Wil jij meer weten over Eckhardt Fotografie? Kijk dan voor meer informatie op onze website EckhardtFotografie.nl en/of volg ons op Social Media zoals onze Facebookpagina, Ons Instagram account of volg ons op YouTube.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen