Nieuws van Eckhardt Fotografie

Betaalbare zwangerschapsshoot

Betaalbare zwangerschapsshoot

‘Betaalbare zwangerschapsshoot’ is een veel gezochte term in Google. Dat vinden wij helemaal niet zo erg want op deze manier komen wij vrij goed ‘boven drijven’. Los daarvan schrikken we nog met regelmaat van bedragen die we her en der tegen komen bij collega’s. Het is vaak appels met peren vergelijken uiteraard maar toch.

Er is immers geen fotograaf die dezelfde foto’s maakt dan een ander. Hetzelfde geldt voor de manier waarop de foto’s tot stand komen, met welke apparatuur, in welke omgeving en met welke kennis en kunde. Het is vaak een eindeloze discussie waar we ons dan ook niet meer gaan inmengen 🙂 

Voor ons is vooral belangrijk dat er veel behoefte is aan zwangerschapsfotografie want dan kunnen we veel mensen blij maken. Uit eigen ervaring weten we dat het geweldig is om een mooie herinnering te hebben aan de zwangerschap van je kind. Bijzonder blij zijn we met het feit dat juist onze manier van betaalbare zwangerschapsshoots nog steeds zo populair is. Het is voor ons een belangrijke drijfveer om nog jaren door te gaan op de manier zoals we al jaren doen. De charme van onze thuisstudio valt bij iedereen nog steeds in de smaak.

Juist omdat we fotograferen in de avond op doordeweekse dagen en/of in het weekend overdag maakt veel mensen blij. Geen gedoe met een paar uur vrij vragen van het werk of wat dan ook. Ook wij werken naast de fotografie en hebben een gezin dus we herkennen de stress 🙂 

Wij zijn flexibel ingesteld en het liefst werken we ook met een flexibele agenda. Dat laatste gaat niet altijd door het aantal aanvragen van fotoshoots maar we zoeken graag naar een mogelijkheid om ook jou met je zwangere buik mooi op de foto te zetten.

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen