Nieuws van Eckhardt Fotografie

Bijgekomen na een weekje Vennenbos

Bijgekomen na een weekje Vennenbos

Wij zijn heerlijk bijgekomen na een weekje Vennenbos. Na de hectiek door Corona waren we daar echt aan toe. Wat is het toch een vreselijk jaar geweest tot nu toe voor onze fotografie activiteiten. Alle bruiloften werden afgelast tot nu toe, fotoshoots in onze thuisstudio mochten door de opgelegde maatregelen ook geen doorgang meer vinden. Lifetstyle new born fotoshoots en buitenshoots konden alleen maar plaatsvinden als de beruchte anderhalve meter gewaarborgd kon worden. Pas per 1 juli mochten we pas weer, onder voorwaarden, onze eigen thuisstudio gebruiken voor zwangerschapsfotografie.

Gelukkig hadden we vanaf 1 juli tot aan onze vakantie een absoluut volle agenda voor fotoshoots. In onze vertrouwde thuisstudio maar door het warme weer ook veel op het strand en in de duinen. Heerlijk om weer te kunnen fotograferen maar zo ontzettend jammer dat onze jaarplanning volledig in de soep is gelopen. De financiële tegenslag is voor een groot deel op te vangen doordat we beide ook parttime werken bij een werkgever maar het hakt er toch flink in.

Door alle Corona perikelen was een weekje vakantie in eigen land zeer welkom. Landal had zijn Corona maatregelen goed op orde volgens recensies en dus kozen we voor exact dezelfde bungalow als 10 jaar geleden in het mooie Vennenbos. Een bungalow aan de rand van het park en op een muurtje na, ook bijna geheel vrijstaand. Heerlijk om weer in de bossen te zijn en heerlijk om even ouderwets te genieten van de gemakken van een oer-Nederlands bungalowpark. We kennen dit park al uit de jaren 80 maar gelukkig is er inmiddels flink wat aangepast.

Corona proof

Uiteten en zwemmen op een bungalowpark in Corona-tijd is heerlijk. Van te voren afspreken en gelimiteerde toegang van het aantal gasten zorgt voor rust en overzicht. Een subtropisch zwembad bezoeken in het hoogseizoen met maximaal 400 personen betekent geen rijen voor glijbanen en wildwaterbanen. Geen entertainment in de Parc Plaza maar in een aparte tent elders op het terrein zorgde voor een bijna verlaten Parc Plaza en voldoende ruimte om rustig te genieten van de heerlijk pizzeria en de brasserie. Landal had veel werk gemaakt om alle Corona maatregelen goed uit te voeren.

Inmiddels is de was weer gedraaid en maken we ons op voor de mooie dingen die komen gaan. Maandagavond weer de eerste fotoshoot in onze thuisstudio. Van de laatste fotoshoots voor onze korte vakantie gaan we de uitvergrotingen in orde maken en in september hebben we eindelijk weer eens een bruiloft te fotograferen. Dat laatste natuurlijk onder voorbehoud want de Corona maatregelen zouden zomaar nog roet in het eten kunnen gooien. Daarnaast gaan we ook serieus de mogelijkheden onderzoeken om de WorkshopWalk weer te kunnen aanbieden.

Bijgekomen na een weekje Vennenbos

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen