Nieuws van Eckhardt Fotografie

Bloembollenvelden op Goeree-Overflakkee

Bloembollenvelden op Goeree-Overflakkee

Mensen staan dit weekend graag in de file om een glimp op te vangen van de bloemenpracht in de omgeving van de Keukenhof. Wij waren om die reden afgelopen donderdag in alle rust bij de uitgestrekte bloembollenvelden op Goeree-Overflakkee. Dit prachtige Zuid-Hollandse eiland heeft al jaren enorm veel uitgestrekte bloembollenvelden waar je in alle rust foto’s van kunt maken.

Wie aan bloembollenvelden denkt, denkt vooral aan de de bollenstreek rondom Hillegom en Lisse. De Keukenhof als grootste blikvanger. Vanuit Den Haag ben je daar dan ook snel en zijn de eerste velden al goed zichtbaar bij het prachtige Voorhout. Bijzonder mooie velden die de mooiste reclame maken als je per vliegtuig naar Nederland komt. Het nadeel is dan wel vaak de drukte ook al zullen we ook dit jaar de bussen vol met Aziatische toeristen niet tegen komen.

Minder bekend zijn o.a de bloembollen velden in de kop van Noord Holland, Flevopolder en op het eiland Goeree-Overflakkee. De laatste 5 jaar zijn we graag op dit mooie eiland. De rust en de uitgestrekte velden bieden de ruimte om flink te fotograferen zonder dat er iemand in je nek zit te hijgen voor dezelfde foto. Het is vaak wel even zoeken hoe jij bij de velden kunt komen maar de aanhouder wordt vaak wel beloond.

Een aantal van onze foto’s bieden we te koop aan in onze webshop. Van klanten weten we dat een aantal van deze foto’s gebruikt zijn om er een mooie tuinposter van te maken, een aantal van onze foto’s zijn gebruikt voor canvassen aan de muur van verzorgingshuizen en ook zijn we onze foto’s tegen gekomen in drukwerk. Het blijft altijd weer bijzonder om dit soort foto’s elders weer tegen te komen.

Zoveel meer te zien

De meeste bloembollenvelden op Goeree-Overflakkee vind je in de driehoek Dirksland, Middelharnis en Oude Tonge. Niet altijd even zichtbaar vanaf de doorgaande weg dus ga vooral de polder zelf in over al die mooie dijkjes. Uitgekeken op de bloembollenvelden? Het eiland Goeree-Overvlakkee heeft nog zoveel meer om te bekijken. Van uitgestrekte stranden bij Ouddorp tot enkele bijzondere natuurgebieden en van mooie havens tot echte flamingo’s in het wild. 

bloembollenvelden op Goeree-Overflakkee


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen