Boek je zwangerschapsshoot op tijd

Boek je zwangerschapsshoot op tijd

Boek je zwangerschapsshoot op tijd om teleurstelling te voorkomen. Zeker nu de Corona lockdown voor een stuk meer zwangerschappen heeft gezorgd, is de vraag naar zwangerschapsfotografie nog meer dan anders.

Een zwangerschapsshoot wordt veelal gemaakt rond de 32 en 34 weken van een zwangerschap. Over het algemeen genomen is de buik dan in zijn mooiste vorm. Daarna gaat de baby veelal indalen waardoor de buik een andere vorm krijgt. Of dat inderdaad zo is bepaal je gelukkig helemaal zelf en we maken dan ook regelmatig fotoshoots van prachtige zwangere dames die verder zijn in hun zwangerschap.

Net als veel andere fotografen, adviseren wij ruim van te voren een fotoshoot bij ons vast te laten leggen. Onze agenda is vaak voor 3 of 4 weken vooruit volgeboekt, een uitzondering daargelaten. Zeker in deze drukkere tijden dan anders, is tijdig boeken echt aan te raden.

Elke fotograaf heeft vanzelfsprekend een eigen stijl van fotografie. Voor zwangerschapsfotografie is de variatie dan ook enorm. Je boekt je zwangerschapsshoot bij ons als je gelijksoortige foto’s wilt hebben zoals in ons portfolio. Kenmerkend voor onze stijl van fotografie is de eenvoud van het beeld door zacht licht en mooie schaduwen. Veelal gecombineerd door weinig kleding en een zwarte achtergrond. Zo maken we al bijna 10 jaar onze foto’s in onze eigen thuisstudio in Den Haag.

Boek je zwangerschapsshoot op tijd. Hoe eerder je oriΓ«nteert naar een passende fotograaf, hoe eerder je de zekerheid hebt voor jouw mooie zwangerschapsshoot. Vaak krijgen we onze boekingen van vrouwen die op dat moment tussen de 20 en 24 weken zwanger zijn. 

Boek je zwangerschapsshoot op tijd


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen