Bruidsfotografie

Bruidsfotografie in Den Haag door twee fotografen? Een betaalbare trouwreportage met persoonlijke aandacht en veel beleving van twee fotografen in Den Haag of ver daarbuiten.

De mooiste dag uit je leven op een bijzondere wijze vastgelegd voor een tastbare herinnering. Wilco Eckhardt en Barbara Groenendijk beleven elke bruiloft zeer intensief. We zijn in staat om een zeer uitgebreide huwelijksreportage te maken tegen relatief lage kosten.

De kosten van een bruidsreportage kunnen enorm verschillen. Wij zijn niet zo van de limieten en stellen graag al onze foto’s digitaal beschikbaar zonder een addertje onder het gras. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Wij beleven elke bruidsreportage intens en werken op een ongedwongen manier intensief samen zodat we de hoofdrolspelers kunnen vastleggen met twee fotocamera’s waardoor we naast de bekende trouwfoto’s ook de leuke gebeurtenissen rondom het bruidspaar op beeld kunnen vastleggen.

Zo is het opmaken en aankleden van de bruid vaak een gewild fotomoment. Maar ook de bruidegom wordt door ons gefotografeerd. De aankomst van de bruidegom bij het huis van de bruid komt zo op twee verschillende manieren in beeld. Eventueel worden ook de bruidskinderen even beziggehouden bij het maken van de bruidsfoto’s in het park, tuin of strand. Handig toch?

Heb jij trouwplannen? Maak eens vrijblijvend een afspraak met ons! We heten jullie beide van harte welkom bij ons thuis. In een persoonlijk gesprek kunnen we zo elkaars verwachtingen uitwisselen en nader kennis maken met elkaar. Aan de hand van dit gesprek maken we graag een passende offerte voor jullie.

Kijk hier maar eens naar wat voorbeelden van onze bruidsfotografie.