Nieuws van Eckhardt Fotografie

Bruidsseizoen opnieuw uitgesteld

Bruidsseizoen opnieuw uitgesteld

Net als in het afgelopen jaar wordt het bruidsseizoen opnieuw uitgesteld zo lijkt het. De eerste bruiloften die in onze agenda zijn ook nu alweer opgeschoven naar het einde van het jaar, een andere zelfs weer een geheel jaar later. 

De bruidsreportages waren voor ons in het afgelopen jaar op één hand te tellen. Eén vinger om precies te zijn. Het was dan ook een kort jaaroverzicht van het afgelopen bruidsseizoen. 

Trouwen, feesten en Corona gaan niet samen. Pas heel langzaam zal de horeca weer open mogen en we moeten nog veel langer geduld hebben om van alle restricties af te zijn. Wil je als aanstaand bruidspaar een feest zonder mondkapjes, zonder 1,5 meter en met vooral een innige sfeer, dan wordt uitstel van het huwelijk vaak als enig alternatief gezien.

Routekaart

De terrassen gaan pas in april weer een beetje open. Een kleine stapje gelukkig maar de stap naar een feestavond is nog veel te groot. Voor onbeperkte horeca dient ‘Risiconiveau 1 Waakzaam’ operationeel te  zijn volgens de Routekaart Coronamaatregelen. Tegen de tijd dat er weer onbezorgd een gezellige feestavond gevierd kan worden, zitten we waarschijnlijk al in de zomer. Net als de evenementen locaties, discotheken en nachtclubs. We zitten nu in Risiconiveau 4 en afschaling naar risiconiveau 3 is zelfs nog niet in zicht.

Ook de NOS schreef in dit uitgebreid artikel al over de verschuiving van het bruidsseizoen. Er is zelfs al een run op trouwdata en trouwlocaties in 2022. Bij navraag bij de gemeente Den Haag kregen wij ook al te horen dat het aantal huwelijksvoltrekkingen in mei, net als afgelopen jaar, veel minder is dan de jaren daarvoor.

Agenda voor dit jaar

Bruidsfotografie is voor ons altijd enorm genieten. Heerlijk om als twee fotografen een bruiloft vast te mogen leggen. In onze agenda voor dit jaar staan er tot op heden nog een aantal bruiloften ingepland. Natuurlijk hopen we dat deze door kunnen gaan. Maar dan wel op de manier zoals het aanstaande bruidspaar dat voor ogen heeft. Wordt een bruiloft uitgesteld dan hebben we daar natuurlijk alle begrip voor. Jouw huwelijk moet één van de mooiste dagen van je leven zijn en dan moet het wel zo verlopen zoals je zelf voor ogen hebt.

Wij verwachten dan ook nog wel wat verschuivingen op dit gebied. 

Bruidsseizoen opnieuw uitgesteld


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen