Dag prachtige lange zomeravonden

Dag prachtige lange zomeravonden

Dag prachtige lange zomeravonden, tot volgend jaar! Ondanks alle Corona-perikelen zouden we bijna vergeten dat we wel een prachtige zomer hebben gehad. Weerrecords zijn wederom  gesneuveld en overvolle stranden waren het gevolg. Wij waren vooral op het strand als het wat rustiger was en als de zon al flink aan het zakken was.

De mooiste momenten voor een fotoshoot in de buitenlucht is voor ons vaak de avond. Zwangerschapsfotografie tijdens het Gouden Uur of een artistieke fotoshoot in de branding tijdens zonsondergang. Dat is echt ons ding en dat is ook waar onze klanten ons voor vragen. Dit jaar hebben we vooral erg veel zwangerschapsshoot op het strand mogen maken. 

Het valt niet altijd mee om een rustig stukje strand te vinden net voor de zonsondergang als het buiten nog enorm warm is. Gelukkig is de zandmotor nog steeds groot genoeg om een rustig stukje te vinden. Het vraagt dan alleen wel een flinke inspanning voor ons zwangere fotomodel omdat het net even verder lopen is vanaf de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Maar dit jaar zijn we ook op het strand van Scheveningen geweest en ‘s Gravenzande voor een fotoshoot. Waar een wil is, is altijd wel een weg voor een mooie fotoshoot. 

Lees ook eens:  Bruiloften vallen in het water door Corona

De avonden worden weer korter en dat gaat voor ons gevoel altijd heel erg snel. De echte zomeravond waarbij het licht is tot 23.00 uur blijft onze favoriet maar we zullen weer moeten wachten tot het voorjaar voor mooie fotoshoots in de buitenlucht zoals deze. Maar…. gelukkig hebben we onze thuisstudio! Na een extra schoonmaakbeurt en weer gezonden mensen in huis, maken we volgende week maandag weer de eerste zwangerschaps fotoshoot na onze Corona-ellende!

Dag prachtige lange zomeravonden, tot volgend jaar!

Dag prachtige lange zomeravonden


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!