Nieuws van Eckhardt Fotografie

Dag zomer hallo herfst

Dag zomer, hallo herfst

Dag zomer hallo herfst. Vandaag is de herfst weer begonnen. Of we willen of niet. Wij zijn meer van de zomer en blijven dan ook graag nog even in de zomer-modus. De zee en het strand zien we graag in combinatie met een stralende en/of ondergaande zon in plaats van koud en winderig herfstweer.

Juist omdat we dicht bij het strand wonen zijn we er vaak te vinden. Niet om hele dagen te bakken in de zon maar vooral op verschillende tijden van de dag. Zo willen we in de zomermaanden best eens vroeg ons bed uit om de zonsopgang te fotograferen en zijn we meer dan eens op het strand tijdens de zonsondergang. Vooral de zonsondergang biedt veel mogelijkheden voor een fotograaf. Zo fotograferen we stapelverliefde stelletjes, gezinnen en natuurlijk ook prachtige zwangere dames. In de duinen, op het strand en soms ook in de branding. 

Natuurlijk vergeten we ons eigen gezin ook niet te fotograferen als we op het strand zijn want we zijn dol om herinneringen vast te leggen voor later. Maar dit jaar waren we ook zomaar eens even in Hoek van Holland bij zonsondergang en hebben we ons verwonderd over de mooie beach villa’s van Landal aldaar op het strand.

Oktober: paddenstoelen maand

Toch realiseren we ons dat we de herfst niet kunnen tegenhouden. Als fotograaf verplaatsen we ons dan binnenkort ook vanaf het strand naar het bos. Oktober is vaak de maand van de prachtige paddenstoelen dus heel fotograferend Nederland kan weer hard aan de slag om de mooiste paddenstoel zo mooi mogelijk vast te leggen. Vorig jaar hebben we al eens een vlog gemaakt over onze avonturen in het bos. Misschien moeten we dat binnenkort ook maar weer eens doen.

Dag zomer hallo herfst. Vandaag nog maar even genieten van een paar mooie foto’s die we deze zomer hebben gemaakt tijdens de zonsondergang op het strand. Met een traan in ons oog nemen we afscheid van de zomer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen