Nieuws van Eckhardt Fotografie

Data Basisworkshop Digitale Fotografie nog onzeker

Data Basisworkshop Digitale Fotografie nog onzeker

De data voor de Basisworkshop Digitale Fotografie nog onzeker. Natuurlijk hadden we dit jaar al graag enkele workshops digitale fotografie voor beginners gegeven maar het verliep helaas anders. De Corona-crisis gooide roet in het eten en vooralsnog is er nog niet duidelijk hoelang dit nog gaat duren. Normaal gesproken zouden we eens per maand wel een workshop kunnen organiseren maar dat gaat dit jaar toch anders verlopen.

Mochten de beperkingen van de Corona-crisis minder worden dan kunnen we de agenda gaan raadplegen. De kans op een workshop voor de zomervakantie wordt met de week kleiner. Geen extra fotografiekennis dus mee op vakantie. Sterker nog: hoe gaat onze vakantie er uit zien deze zomer? Ook daar kunnen we nog helemaal niets met zekerheid over zeggen. Kunnen we allemaal wel op vakantie en waar gaan wij dan naar toe? Is het wel ‘veilig’ daar? Pff… wat een vraagstukken nu nog.

Met al die onzekerheden verwacht ik eigenlijk niet dat we voor 1 augustus een klassikale workshop kunnen laten doorgaan. Ook de WorkshopWalks zullen voorlopig nog wel niet doorgaan helaas. Anderhalve meter afstand houden en dan samen lerend fotograferen in de binnenstad van Den Haag wordt toch wat lastig. Even over je schouder meekijken naar het scherm op je fototoestel zou kan niet mogen om maar iets te noemen. Het is gewoon niet praktisch.

‘Data Basisworkshop Digitale Fotografie nog onzeker’ klinkt wat triest en zo voelt dat ook best wel. We vinden het altijd leuk om onze kennis te delen en eigenlijk waren we ook al druk bezig om een workshop in elkaar te zetten voor de wat meer gevorderde amateurfotograaf. Ook dit plan hebben we maar even in de koelkast gezet. Het plan om een online workshop aan te bieden ligt ook even stil. De online workshop willen we zeker nog een keer in elkaar gaan zetten maar dat zal naar verwachting toch pas in het najaar worden.

Tot die tijd gaan we gewoon aan de slag om fotografietips op onze website te plaatsen in de vorm van blogs. Daar is genoeg over te schrijven natuurlijk.