Data workshops fotografie 2019 bekend!

workshop fotografie eerste kwartaal 2019

Voor onze workshops fotografie zijn inmiddels weer nieuwe data bekend. De basisworkshop Digitale Fotografie zal om te beginnen elke maand worden gegeven op een zaterdag. Om te beginnen zijn de eerste drie workshops vanaf nu direct te boeken. De exacte data zijn HIER te bekijken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in groepsverband deze beginnerscursus te volgen op een andere dag/datum dan de data die nu zijn ingepland. De groepsgrootte dient minimaal uit vier personen te bestaan en maximaal uit 7.

Morgen, zaterdag 24 november, is de laatste workshop van dit jaar. Hoewel we pas begonnen zijn met het geven van deze workshops, kunnen we nu al vaststellen dat ze voor ons al een succes zijn. De stof wordt als zeer nuttig ervaren en wordt door ons helder uitgelegd. We zijn uiteraard erg blij met deze feedback en nemen graag actie op elk verbeterpunt dat ons wordt aangereikt.

Komend jaar willen we ons cursusaanbod misschien nog wat gaan uitbreiden. Zo zijn de eerste voorbereidingen voor een online workshop al in volle gang. Misschien doen we ook nog wel een dag organiseren voor de oud-deelnemers in de vorm van een ‘terugkomdag’ of zoiets. Er is zelfs een kans dat Wilco gewoon even een boek gaat schrijven over de fotografie voor beginners! IdeeΓ«n genoeg, nu alleen nog een beetje stabiliteit, rust en tijd πŸ™‚ 

Als je nu een workshop wilt reserveren dan doe je dat direct via onze nieuwe webshop. Betaling geschiedt direct via iDeal waarna je reservering direct is bevestigd. Deze vorm van boeken is directer en hierdoor voor beide partijen ook overzichtelijker. Is de workshop vol dan is deze per direct ook niet meer te boeken. 

De webshop is het begin van een nieuw project op onze website. Ook deze zal de komende periode verder worden uitgebreid met diverse categorieΓ«n. 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen