Nieuws van Eckhardt Fotografie

De allerbeste wensen van Eckhardt Fotografie

De allerbeste wensen

De allerbeste wensen van Eckhardt Fotografie! Voor jullie persoonlijk als ook voor al jullie dierbaren. Vandaag is de eerste bladzijde opengeslagen van het boek dat dit jaar gaat bestaan uit 366 pagina’s. Wij hebben er bijzonder veel zin in want wij zijn er van overtuigd dat 2020 ons veel goeds gaat brengen.

In 2019 is er voor ons veel veranderd privΓ© en dat had zeker ook zijn uitwerking op het gebied van onze fotografie. Wilco startte in 2019 met een baan en opleiding in de Zorg en halverwege 2019 veranderde Barbara ook van baan. Als Eckhardt Fotografie hebben we begin 2019 besloten geen bedrijfsfotografie meer te doen en besloten we dat lifestyle newborn fotografie veel meer bij ons past dan onze eerder gemaakte fotoshoots van baby’s.

Focus

Nog meer dan vorig jaar gaan leggen we de focus op de fotografie waar wij echt van genieten. Artistieke fotoshoots en zwangerschapsfotografie in onze thuisstudio blijven de hoofdmoot van Eckhardt Fotografie. Om werk, privΓ© en fotografie in evenwicht te houden proberen we dit aantal te houden op maximaal 8 per maand. Lifestyle newborn fotoshoots is vooral de specialiteit van Barbara terwijl Wilco buiten onze thuisstudio de straatfotografie wil weer gaan oppakken zodat ook ons Instagram account weer elke dag kan stralen.

Daarnaast hebben we qua bruidsfotografie alweer een volle agenda voor dit jaar. Wij kijken daar nu al enorm naar uit. Samen fotograferen om tastbare herinneringen vast te leggen van leuke mensen is echt geweldig om te doen.

Ook onze webshop willen we nog veel meer gaan uitbreiden. Het succes van de Loosduinse fotolamp krijgt dan ook vast nog wel een vervolg. De workshops en workshopwalks blijven we natuurlijk ook doen. Binnenkort hopen we een aantal data voor de workshops bekend te kunnen maken.

Kortom: wij zijn er echt van overtuigd dat 2020 ons veel goeds gaat brengen. Vanzelfsprekend hopen wij dat 2020 ook voor jullie en jullie dierbaren een fantastisch jaar gaat worden!

De allerbeste wensen van Eckhardt Fotografie!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen