De charme van onze thuisstudio

De charme van onze thuisstudio

De charme van onze thuisstudio is dat we fotograferen in onze woonkamer. Iedereen die wij fotograferen heten we welkom in ons eigen huis. Op het moment dat wij voor jou de deur open doen stap je dus ook ons privΓ©leven binnen. Op deze manier fotograferen we al ruim 8 jaar vele zwangere vrouwen en doen we al ruim 6 jaar aan artistieke fotografie in onze thuisstudio.

In enkele ogenblikken kunnen wij onze huiskamer ombouwen in een professionele fotostudio met twee verschillende achtergronden en verschillende flitslampen met de nodige accessoires. De ruimte is niet bijzonder groot maar groot genoeg om juist die foto’s te maken die onze klanten verwachten van ons.

De charme van onze thuisstudio is natuurlijk ook dat ondertussen ons privΓ©leven doordraait. Doorgaans fotograferen wij op doordeweekse dagen in de avonduren vanaf 20.00 uur. De jongste telg van het gezin is inmiddels alweer de leeftijd van 2 gepasseerd en dat betekent dat zijn stopwoordje ‘nee’ is geworden. Soms heeft dat ook gevolgen voor een geplande fotoshoot. Met name als meneer besluit dat hij nog niet moe genoeg is om te gaan slapen.

Als Nolan niet wil slapen dan gaat de geplande fotoshoot natuurlijk wel door. Nolan vindt een fotoshoot namelijk erg interessant zoals we al vaker hebben laten zien. Zitten naast zijn moeder tijdens het fotograferen of sinds kort….. zelf op het witte of zwarte doek gaan staan om zelf gefotografeerd te worden! Nolan kan er flink van genieten zo af en toe.

Van de week hebben we hem maar even laten gaan. Geen strijd om naar bed te brengen. Dan maar even een paar foto’s gemaakt. Kunnen wij gelijk ons licht en instellingen even controleren en kunnen onze gasten hun koffie rustig opdrinken.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen