Nieuws van Eckhardt Fotografie

De Corona geboortegolf is begonnen

De Corona geboortegolf is begonnen

De Corona geboortegolf is begonnen in Den Haag en omstreken. Twee maanden geleden zagen we de aanvragen voor een zwangerschapsshoot al flink toenemen en we zijn inmiddels weer veel aan het fotograferen. Verschillende media, zoals het AD in dit artikel, hadden het er ook al over: In Den Haag en omstreken is goed gebruik gemaakt van de eerste lockdown! Opeens samen thuis, blijf zoveel mogelijk thuis etc…. Tsja, dan is er opeens een ander gesprek aan tafel dan ‘hoe was je dag?’

De aanvragen van zwangerschapsfotografie in onze thuisstudio blijven maar komen. Onze agenda vult zich snel en inmiddels zitten we dit jaar gewoon al vol! Dit jaar kan er echt geen enkele fotoshoot meer bij! De eerste mogelijkheid voor een fotoshoot in onze thuisstudio is halverwege januari 2021. Een bijzondere situatie voor ons want meestal hebben we altijd nog wel ergens een mogelijkheid binnen twee tot drie weken. Helaas moeten we dan ook nu veel aanvragen afwijzen. Vol is ook echt vol.

Ook de andere fotografen die veel aan zwangerschapsfotografie doen hebben het druk, net als natuurlijk de verloskundigen en gynaecologen in Den Haag en omstreken die al die zwangere vrouwen begeleiden. Men verwacht dat de piek qua bevallingen in februari/maart zal zijn. We hebben dan nog even voor de boeg.

Zwanger zijn, of liever gezegd, bevallen in Corona-tijd met diverse opgelegde maatregelen is natuurlijk anders dan ‘in een normale wereld’. Los van de vele mondkapjes in ziekenhuizen e.d. is het vooral de kraamvisite die totaal anders moet worden ingedeeld. Laten we hopen dat we snel van al die beperkingen af zijn.

De Corona geboortegolf is begonnen en daar genieten we elke fotoshoot weer van. Prachtig om stralend zwangere vrouwen met of zonder partner voor onze fotocamera te hebben staan.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een gedachte over “De Corona geboortegolf is begonnen

Reacties zijn gesloten.