De eerste bruiloft van dit jaar

De eerste bruiloft van het jaar

De eerste bruiloft van dit jaar hebben we mogen fotograferen op de prachtige datum 22-02-2022. Een datum die door veel bruidsparen werd verkozen als trouwdag. Deze prachtige donkergroene Mr. Pistache T1 bus van Volkswagen was het vervoer van het bruidspaar. Een prachtige dag, niet door het bewolkte en regenachtige weer, maar wel door de warmte en gezelligheid die we mochten ervaren. Bruidsfotografie zoals we dat graag samen beleven.

We begonnen in alle vroegte zoals we het zo graag doen: Barbara begon bij de bruid in Roelofarendsveen en Wilco bij de bruidegom in het knusse Abbenes. Natuurlijk werd de bruid opgehaald door haar bruidegom. De fotoshoot vond plaats in de prachtige overdekte tuin van Roos & Radijs in Burgerveen. Een prima locatie voor een fotoshoot als je op voorhand niet weet hoe het weer zal zijn op je trouwdag!

Hoe verzin je het?

Getrouwd werd er in het gemeentehuis van Roelofarendsveen, of beter gezegd, het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem. Kaag en Braassem bestaat uit tien dorpen: Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge en vier buurtschappen: Bilderdam, Ofwegen, Vriezekoop en Zevenhuizen. Alles samen nog geen 28.000 inwoners. Toch kreeg men het voor elkaar om twee huwelijken af te sluiten op dezelfde dag! Bovendien ook nog eens op exact hetzelfde tijdstip! Ja, daar heeft iemand goed zitten slapen tijdens zijn werk 🙂 Hoe verzin je het? 

Lees ook eens:  Spelen met licht en compositie

Anyway, het was even passen en meten qua aankomst en vertrek van de bruidsparen en het scheiden van de juiste familie en bekenden. Om het geheel nog vreemder te maken: de trouwambtenaar die dit bruidspaar zou trouwen, zat in Noorwegen en had een dag vertraging met het vliegtuig. Uiteindelijk moest er dus in ander trouwambtenaar dit leuke bruidspaar trouwen. Het is gelukkig allemaal goed gekomen en is deze mooie gemeente een getrouwd stel rijker!

De borrel, het aansnijden van de bruidstaart en een heerlijk diner vond plaats in de Venneper Lodge in Nieuw-Vennip. Helaas was de regen een grote spelbreker voor het maken van mooie foto’s in de buitenlucht. We moesten genoegen nemen met de lastig te fotograferen binnenruimte. Veel houten balken, een schuin zwart plafond en lange tafels met mensen. Het was een hele uitdaging! Het diner was in ÊÊn woord heerlijk!

Kortom: de eerste bruiloft van dit jaar hebben we weer met passie mogen beleven. Het was weer een lange dag en we hebben weer veel foto’s gemaakt. Het kersverse bruidspaar heeft de eerste previewfoto’s de eerstvolgende dag van ons ontvangen. De rest van de foto’s volgt in delen de komende periode.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen