De eerste Corona-baby’s dienen zich aan

De eerste Corona-baby's dienen zich aan

De eerste Corona-baby’s dienen zich aan voor onze lifestyle newborn fotoshoots. Tussen de vele prachtige zwangerschapsshoots kregen we van de week alweer de eerste lifestyle fotoshoot van de eerste ‘Corona-baby’. Weliswaar een paar weken te vroeg maar dat was de baby zeker niet aan te zien. 

Door de lockdown die halverwege maart van dit jaar begon, verwacht men in deze maand een eerste piek in het aantal zwangerschappen. Zoals eerder al vermeld zagen wij hierdoor ook een extra groot aantal aanvragen voor zwangerschapsshoots. We moesten zelfs aanvragen weigeren omdat onze agenda echt helemaal vol zit. Ook in de maand januari hebben we nog slecht ruimte voor een enkele fotoshoot in onze thuisstudio.

Verloskundigen hebben uiteraard een goed beeld van het aantal zwangere vrouwen in Nederland. Zij wisten eerder al te melden dat deze piek door de Corona lockdown best nog eens kan duren tot begin maart 2021. Hierdoor is het dan ook helemaal niet gek dat wij al een aantal zwangerschapsshoots in onze agenda hebben staan voor februari.

Veel zwangere vrouwen kiezen er voor om na de bevalling ook een fotoshoot te laten maken van hun baby uiteraard. Net als bij zwangerschapsfotografie is er een enorme variatie is het soort fotografie. Onze lifestyle newborn fotografie is in onze ogen de meest ontspannen manier van fotografie voor een gezin dat net een pasgeboren baby heeft. Geen stress en vooral lekker jezelf blijven. Dat is de basis van onze fotografiebeleving. Barbara komt bij de baby thuis en maakt in ruim anderhalf uur een serie foto’s van de baby en het hele gezin. Niet al teveel geposeerd maar vooral hoe het gezin is. Natuurlijk wel op een plek in huis waar het meeste licht naar binnenkomt. Vaak is dit de woonkamer of de slaapkamer. Goed natuurlijk licht geeft een zachte sfeer aan de foto.

Een ‘ongeveer datum’ vastleggen!

Een lifestyle newborn shoot hoeft echt niet in de eerste week na de bevalling. Rustaagh!……  De gezondheid en het energielevel van mama en de baby zijn belangrijker dan een overhaaste fotoshoot. Eind van deze maand en volgende maand hopen we een aantal mooie fotoshoots van pasgeboren baby’s te mogen maken als alle geboortes goed gaan en e.e.a. past in onze drukke agenda. We hebben een aantal reserveringen staan voor deze fotoshoots maar niet alle baby’s houden zich aan deze data πŸ™‚ De eerste Corona-baby’s dienen zich aan. We kijken er nu al naar uit maar reserveer wel tijdig een ‘ongeveer datum’ voor je fotoshoot!

De eerste Corona-baby's dienen zich aan


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen