Nieuws van Eckhardt Fotografie

De liefde fotograferen bij newborn fotografie

De liefde fotograferen bij newborn fotografie

Het mooiste wat wij doen als fotografen is toch wel dat wij de liefde fotograferen bij newborn fotografie. Intense liefde naar elkaar zoals bij het vastleggen van een zwangerschap bij zwangerschapsfotografie. Maar zeker ook bij onze manier van newborn fotografie. De liefde naar een pasgeboren kind is magisch van twee kersverse ouders. Wij kunnen daar zo enorm van genieten.

Een lifestyle newborn fotoshoot maken we dan ook gewoon in de eigen omgeving van het nieuwe gezin. Lekker in je eigen huis en vooral gewoon jezelf kunnen zijn. De pasgeboren baby is natuurlijk het middelpunt maar de liefdevolle ouders, en misschien wel een grote broer en/of zus, mogen natuurlijk niet ontbreken.

We zoeken een lichte plek in het huis op voor de mooiste belichting. Vaak is dat een grote slaapkamer of de woonkamer. Poseren doen we niet op commando maar vooral ongedwongen en in goed overleg. Geen stress als de baby honger krijgt want dan maken we hier gewoon ruimte voor. Sterker nog, het is juist een prachtig moment om te fotograferen. De baby is vanaf minuut 1 de baas en zeker niet de fotograaf. 

In deze tijd worden er veel ‘Corona-baby’s’ geboren en het is dan ook genieten om zoveel verschillende fotoshoots te mogen maken bij de nieuwe wereldburgers thuis. Vaak zijn het jonge gezinnen en soms zien we ook hele stoere grote broers en hele lieve grote zussen die glimmen van trots. Prachtig om te zien. De liefde fotograferen bij newborn fotografie is vooral dankbaar werk en daar kunnen wij ook enorm van genieten.

De liefde fotograferen


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen