Nieuws van Eckhardt Fotografie

De liefde wordt bekroond

De liefde wordt bekroond

De liefde wordt bekroond. Dat is een passende omschrijving voor het jonge stel dat we pas voor onze fotocamera mochten hebben staan. Dat geldt natuurlijk voor veel meer stelletjes die voor de eerste keer vader en moeder gaan worden maar voor ons is dit extra bijzonder. Dit leuke stel trouwde iets meer dan een jaar geleden op een prachtige dag in het mooie kasteel Duivenvoorde. In deze blog hebben we daar al uitvoerig over ‘gesproken’ en enkele mooie foto’s laten zien. 

Wilco kende de bruidegom van toen al vele jaren en Wilco en de vader van de bruidegom hebben nog enkele jaren samen gevoetbald. Het werd een emotionele bruiloft waar ook wij als fotografen flink door zijn geraakt. Bij de voordracht van de bruidegom tijdens het diner hield zelfs Wilco het niet meer droog. Een geweldig bruidspaar, pakkende voordrachten en prachtige mensen om het bruidspaar heen. De liefde spatte er vanaf gedurende die mooie dag. Zelfs de ambtenaar van de Burgerlijke Stand was in tranen van ontroering!

Dit bijzondere stel stond nu voor onze fotocamera in onze thuisstudio voor een zwangerschapsreportage. Binnenkort verwachten ze hun eerste kind en daar kijken ze enorm naar uit. Wat een stralende gezichten en wat een prachtige buik! Vincent en Sasja worden binnenkort vader en moeder en dat is ze zo enorm gegund. Deze twee mensen gaan super ouders worden, daar zijn wij van overtuigd.

Het was een leuke avond in onze thuisstudio. Weer even bijgepraat en ondertussen ook nog eens mooie foto’s gemaakt. 

De liefde wordt bekroond. Nog even geduld Sasja en Vincent!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen