Nieuws van Eckhardt Fotografie

De Loosduinse lamp

De Loosduinse lamp

De Loosduinse lamp is een must voor elke Peenbuiker. Het mooie plaatje van de molen, het Loosduins Museum, de molenaarswoning met op de achtergrond de Abdijkerk, spreekt immers tot de verbeelding van elke Loosduiner. Vooral Loosduiners die niet meer in Loosduinen wonen zien nog graag dit beeld voor zich. Dit prachtige plaatje behelst het erfgoed van Loosduinen. Loosduinen was ooit een bloeiend tuindersdorp maar inmiddels alweer sinds 1923 een stadsdeel van Den Haag.

Wilco maakt al jaren met regelmaat een foto van dit typisch Loosduinse beeld. Via onze accounts op Instagram en Facebook werden we dan benaderd of de foto gedeeld en/of gekocht kon worden. Veel van deze reacties kwamen dan vooral van buiten Loosduinen vandaan van personen die allang niet meer in Loosduinen wonen maar nog steeds een hechte band koesteren. Speciaal voor hen hadden we al een prachtige fotolijst van 60 x 40 cm in onze webshop opgenomen.

Betaalbaar

Lamp LoosduinenTijdens een gesprek met een van onze leveranciers van prints en uitvergrotingen, kwam het idee van een fotolamp boven drijven. Verschillende opties werden uitgeprobeerd en uiteindelijk zijn we dan uitgekomen bij deze Loosduinse lamp. Om de kosten betaalbaar te houden voor veel mensen is er gekozen voor een eenvoudig model. De Loosduinse lamp wordt gemaakt van plaatmateriaal polypropyleen. Dit kunststof wordt bedrukt en gesneden. Door middel van plastic dopjes wordt de plaat in een cilinder bij elkaar gehouden. In deze cilinder wordt de fitting gemonteerd. Het snoer van de lamp heeft een handige aan en uit schakelaar. De fotolamp wordt in losse onderdelen geleverd. Deze kan je snel en eenvoudig zelf in elkaar zetten.

De Loosduinse lamp kost hierdoor slechts € 32,95 inclusief LED lampje. Elke Loosduinse lamp gaat pas in productie na een bestelling. Wij hebben dan ook geen voorraad. Elke bestelling wordt direct vanaf de producent afgestuurd naar de besteller van de lamp. Zo houden wij de levertijd zo kort mogelijk en houden we de kosten extra laag.

Steun Sjors!

Van elke bestelling gaat er € 5,- naar de crowd funding actie van Sjors die wij enige tijd geleden hebben opgestart. Sjors is ons vriendje die net als bijna alle andere kinderen ook graag door zijn ouders naar school gebracht wil worden. Lees hier meer over het ontstaan van de crowd funding actie voor Sjors.

Bestel de De Loosduinse lamp vandaag nog!
Voor jezelf of als cadeau!

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen