De mooiste gratis fotostudio is het strand!

De mooiste gratis fotostudio is het strand!

Het strand is de mooiste fotostudio die er is en nog geheel gratis ook. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. We zijn vaak op het strand en met de mooie en warme dagen achter ons, kunnen we terugkijken op een aantal erg leuke fotoshoots. Je zou het nu niet zeggen maar we hebben toch echt hele mooie en warme dagen gehad in juni šŸ™‚ 

Den Haag heeft 11 km strand met genoeg variatie. Zoek je gezelligheid en vertier dan is het strand van Scheveningen aan te raden. Voor een fotoshoot ook prima te combineren met het havenhoofd of de Pier. Dit deel van het strand wordt met regelmaat gekozen voor een zwangerschapsshoot.

Zoek je rust en wil je een meer intieme fotoshoot zoals een artistieke fotoshoot of een zwangerschapsshoot in een mooie jurk tijdens zonsondergang? Dan is het zuidelijkste deel van het strand van Den Haag het meest geschikt. De zandmotor zorgt dat het strand erg breed is en dat zorgt automatisch voor een flinke spreiding van de aanwezige personen. Vooral voor artistieke fotografie is dit een geruststellende gedachte voor onze modellen. Het is nu eenmaal een feit dat je op het strand van Scheveningen meer aandacht trekt als je in je lingerie, of minder, op het strand of in de zee staat dan op de zandmotor.

Het grote voordeel van buiten fotograferen is dat je geen studioverlichting nodig hebt. Wil je meer controle hebben over het beschikbare licht dan is vaak een reflectiescherm al voldoende. Mocht je tijdens de zonsondergang toch extra licht nodig hebben dan is de reportageflitser met toebehoren een mooi alternatief.

De mooiste gratis fotostudio is het strand! Dus voor elke fotograaf een unieke kans om niet alleen mooie foto’s te maken maar ook om skills te oefenen en om ze uit te breiden. Kennis van fotografie heb je nooit genoeg! Heerlijk om te spelen met de vele mogelijkheden!

De mooiste gratis fotostudio is het strand!


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!