Nieuws van Eckhardt Fotografie

De nieuwe website van Eckhardt Fotografie

website Eckhardt Fotografie

Het had wat voeten in aarde maar de nieuwe website van Eckhardt Fotografie is in de lucht. Nog niet helemaal optimaal naar ons zin maar goed genoeg om ‘live’ te gaan zodat we op de achtergrond de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. De oude website voldeed niet helemaal meer, de provider maakte er een potje van en weer eens ‘van scratch af aan’ beginnen is goed voor je focus.

Uiteraard moesten we ook goed nadenken hoe we om zouden gaan met de nieuwe AVG, de nieuwe Europese privacywet. Een prima wet maar best even stof om over na te denken voor een fotograaf. Inmiddels hebben we de AVG spelregels prima toegepast in onze nieuwe werkwijze. Alles gedocumenteerd en gepubliceerd, een nieuwe prijsconstructie en een nieuw ‘model vrijwaringsverklaring’ die is getoetst door juristen. 

Natuurlijk is onze website ook prima te bezoeken via een tablet of mobiele telefoon want dat vindt ‘meneer Google’ steeds belangrijker en, eerlijk gezegd, wij zelf ook wel want meer dan de helft van onze bezoekers bekijkt de website van Eckhardt Fotografie met een ‘mobile device’ zoals een tablet of telefoon.

Wat vindt jij van onze nieuwe uitstraling tot nu toe?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *