Nieuws van Eckhardt Fotografie

De prachtige waterdruppels bij artistieke fotografie

De prachtige waterdruppels bij artistieke fotografie

De prachtige waterdruppels bij artistieke fotografie worden steeds meer gewaardeerd. Wat dat betreft is het maar goed dat de versoepelingen van de Corona-maatregelen aanstaande zijn. Artistieke fotografie was lange tijd simpelweg niet mogelijk in onze thuisstudio maar inmiddels zijn we alvast het e.e.a. aan het voorbereiden en aan het testen om straks direct weer aan de slag te kunnen. 

Waterdruppels op een vrouwelijk lichaam kunnen bijzonder mooi in beeld worden gebracht bij een ‘low key belichting’. Een kleine lichtbron in onze thuisstudio is dan voldoende om prachtige foto’s te maken die tot de verbeelding spreken. Wij doen dit al enkele jaren op onze eigen manier. Als we onze klanten mogen geloven, is dit inmiddels een echt handelsmerk van ons geworden.

Natuurlijk zijn we blij dat onze manier van artistieke fotografie zoveel vrouwen heeft aangesproken de laatste jaren en we hopen daar nog vele jaren mee door te kunnen gaan. De waterdruppels geven een bijzonder mooi effect in onze thuisstudio. In de zomermaanden zijn we ook graag actief op het strand bij zonsondergang. Ook dan spelen waterdruppels vaak de hoofdrol bij een artistieke fotoshoot in en voor de branding.

Bij onze manier van low key belichting hebben we niet op voorhand een voorkeur voor zwart/wit fotografie of fotografie in kleur. Wij zijn van mening dat dit per foto en/of houding kan verschillen. Vaak bieden we een groot aantal foto’s zowel in zwart/wit als in kleur aan na de fotoshoot. Een kleine service die wij vanzelfsprekend vinden.

De prachtige waterdruppels bij artistieke fotografie. We hopen dat we snel weer dit soort mooie foto’s mogen maken. De Corona-crisis zijn we helemaal zat. We hebben beide Corona gehad, Wilco is inmiddels al enige tijd 2x gevaccineerd en Barbara werkt nog steeds aan haar herstel. We willen gewoon weer gaan knallen met onze artistieke fotografie!

Neem nu al contact op!

Overweeg jij een artistieke fotoshoot van jezelf? Kijk eens HIER naar een kleine greep uit ons portfolio en lees HIER eens onze uitgebreide informatie over boudoir fotografie, lingerie fotografie, artistieke fotografie en artistiek naakt. Veel meer voorbeelden van wat wij allemaal doen vind je natuurlijk in ons uitgebreide blog.

Mijn eigen Valentijn voor de camera


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen