De prachtige waterdruppels bij artistieke fotografie

artistiek naakt

Waterdruppels op een vrouwelijk lichaam kunnen bijzonder mooi in beeld worden gebracht bij een ‘low key belichting’. Een kleine lichtbron in onze thuisstudio is dan voldoende om prachtige foto’s te maken die tot de verbeelding spreken. Wij doen dit al enkele jaren op onze eigen manier. Als we onze klanten mogen geloven, is dit inmiddels een handelsmerk van ons geworden.

Natuurlijk zijn we blij dat onze manier van artistieke fotografie zoveel vrouwen heeft aangesproken de laatste jaren en we hopen daar nog vele jaren mee door te kunnen gaan. De waterdruppels geven een bijzonder mooi effect in onze thuisstudio. Ook tijdens een artistieke fotoshoot tijdens zonsondergang hebben we inmiddels een paar keer kunnen ondervinden. 

Bij onze manier van low key belichting hebben we niet op voorhand een voorkeur voor zwart/wit fotografie of fotografie in kleur. Wij zijn van mening dat dit per foto en/of houding kan verschillen. Vaak bieden we een groot aantal foto’s zowel in zwart/wit als in kleur aan na de fotoshoot. Een kleine service die wij vanzelfsprekend vinden.

Overweeg jij een artistieke fotoshoot van jezelf? Kijk eens HIER naar een kleine greep uit ons portfolio en lees HIER eens onze uitgebreide informatie over boudoir fotografie, lingerie fotografie, artistieke fotografie en artistiek naakt. 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Een gedachte over “De prachtige waterdruppels bij artistieke fotografie

Reacties zijn gesloten.