De tederheid van een lifestyle newborn fotoshoot

De tederheid van een lifestyle newborn fotoshoot

De tederheid van een lifestyle newborn fotoshoot springt er altijd vanaf. Een fotoshoot in je eigen huis waarbij niets moet en alles mag. Niet alleen voor de ouders maar vooral ook bij aanwezige kinderen is dat van groot belang. Onze lifestyle newborn fotoshoots draaien daarom bewust niet alleen om de nieuwe baby. Aandacht geven aan het andere kind is net zo belangrijk als een foto maken van de baby. Alleen dan blijft er een ontspannen sfeer in huis en daar draait het om onze fotoshoots vooral om.

Lotte weet hier inmiddels alles van. Met haar drie jaar laat ze niet iedereen zomaar toe bij haar nieuwe zusje, die net een week oud is. Drie jaar was ze alleen samen met haar lieve ouders en is de afgelopen maanden steeds meer uit gaan kijken naar haar nieuwe zusje Ize. Ze kan er nog niet meer spelen maar wel heel veel mee knuffelen en liefhebben. De tederheid van een lifestyle newborn fotoshoot zoals we die zo graag vastleggen.

Een prachtige baby is een liefdevolle omgeving fotograferen zonder stress. Het is zoveel leuker dan al die geposeerde foto’s van een baby waarbij ook nog eens de verwachtingen hoog zijn gespannen. Het is waar dat baby’s erg flexibel zijn en dus makkelijk in mooie houdingen gelegd kunnen worden maar ook aan de buigzaamheid van een babylijfje zitten grenzen. Bovendien vinden baby’s sommige dingen gewoon niet fijn. Gewoon niet doen vinden wij.

Een pasgeboren baby heeft meestal nog geen vast ritme. En als dat er wel is, dan zul je zien dat hij of zij nét op de dag van de shoot een regeldag heeft. Een newbornshoot kost in de regel daarom gewoon veel tijd. Er moet genoeg tijd zijn voor knuffelen, sussen en misschien nog even voeden. Een fotograaf die in een uurtje klaar wil zijn, gaat zich haasten. Een ongeduldige fotograaf is een onvoorzichtige fotograaf. Wij nemen altijd ruim de tijd. Wij willen mooie foto’s en eerlijk is eerlijk: wij krijgen nooit genoeg van het zien van baby’s 🙂 

Lotte is supertrots op haar nieuwe zusje en dat is volkomen terecht. Deze foto’s geven een heel klein beeld van een mooie fotoshoot, een trotse grote zus en liefdevolle ouders. 

De tederheid van een lifestyle newborn fotoshoot


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen