Nieuws van Eckhardt Fotografie

De ultieme rust van het strand voor zonsondergang

De ultieme rust van het strand voor zonsondergang

De ultieme rust van het strand voor zonsondergang blijft ons boeien. Vooral op het zuidelijkste gedeelte van het 11 kilometer lange strand van Den Haag: tussen Kijkduin en de Zandmotor. Hoewel op dit gedeelte van het strand enkele strandhuisjes staan en grenst aan het Kijkduinpark van Roompot (camping Ockenburg voor intimi πŸ™‚ ), is dit stuk strand ook op een echte stranddag nog steeds veel rustiger dan Kijkduin en uiteraard Scheveningen.

Als de avond eenmaal is gevallen en de zon aanstalten maakt om achter de horizon te verdwijnen is dit gedeelte van het strand een oase van rust. De mensen op het terras van de strandpaviljoens, de toeristen op de veranda van hun mooie strandhuisje en ook de passanten met hun hondje, vallen in het niet bij het brede strand in de avondzon.

Om dit eens goed in beeld te brengen hebben we gisteravond de drone er weer eens bij gepakt om foto’s op hoogte te kunnen maken. In Scheveningen was het op dat moment een drukte van belang vanwege Sail Scheveningen. Op bovenstaande foto is de ultieme rust van het strand voor zonsondergang bijna voelbaar. Nu de zomer echt is begonnen mag de drone weer hard aan het werk. Niet alleen voor mooie luchtfoto’s maar ook voor mooie filmpjes natuurlijk. 

Het plan is om de drone deze zomer vaker in te gaan zetten. Niet alleen voor foto’s van de ultieme rust op het strand. Ook willen we experimenteren met foto’s op andere plaatsen waar je normaal gesproken niet komt. Ook willen we bekijken of de drone inzetbaar is bij fotoshoots in de buitenlucht. Vooral bij artistieke fotoshoots zien we hier prima mogelijkheden voor. Mocht iemand aanvullende ideeΓ«n hebben en/of model willen staan dan horen wij dat graag.

zandmotor den haag westland

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen