Nieuws van Eckhardt Fotografie

De waterdruppels van een artistieke fotoshoot

waterdruppels van een artistieke fotoshoot

Waterdruppels van een artistieke fotoshoot zijn al ruim 6 jaar een groot succes in onze thuisstudio. Door het gebruik van waterdruppels in combinatie met low key fotografie, krijg je een mooi effect op het lichaam. In ons portfolio staan een aantal voorbeelden en wie bedreven is in het zoeken op Google en/of Pinterest komt nog veel meer van onze foto’s tegen. Een aantal van onze klanten zijn immers zo blij dat ze zelf hun foto’s hebben geplaatst op social media, Pinterest of een website.

De waterdruppels is bijna altijd aan het einde van een artistieke fotoshoot. Het ijskoude water uit de doodgewone plantenspuit is dan vaak een flinke verkoeling na een intensieve fotoshoot voor onze warme fotolampen. De meest waterdruppels van een artistieke fotoshoot belanden tussen de schouders en de borsten. We hebben uiteraard ook prachtige foto’s met waterdruppels gemaakt op andere delen van het lichaam. In ons portfolio hebben we daar ook voorbeelden van. 

Artistieke fotoshoots in onze thuisstudio nemen inmiddels weer een vlucht in deze periode van het jaar. Tijdens de zomermaanden zijn er over het algemeen alleen maar artistieke fotoshoots in de buitenlucht. Vooral de duinen en het strand zijn dan erg populair. Nu de zomer voorbij is, zijn de eerste fotoshoots in onze thuisstudio alweer achter de ruig en zien we een toename in het aantal boekingen tot aan december. Dames kiezen voor een artistieke fotoshoot als cadeau voor hun partner. In januari krijgen we dan weer de jaarlijkse piek van artistieke fotoshoots vanwege Valentijnsdag.

Twijfel jij nog om een artistieke fotoshoot van jezelf te laten maken? Kijk HIER eens voor meer informatie en als je nog meer vragen heb dan stuur je ons gewoon even een bericht via e-mail of via onze Facebookpagina

waterdruppels bij artistieke fotografie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen