De zwangerschapspiek is weer begonnen

zwangerschapspiek

De jaarlijkse zwangerschapspiek is weer begonnen en dat betekent voor ons weer veel aanvragen voor zwangerschapsshoots in onze thuisstudio in Den Haag. Zwangerschapsfotografie is jaar over jaar steeds populairder aan het worden maar vooral in de zomermaanden is het extra druk.

Veruit de meeste baby’s worden dus in de maanden oktober, november en december verwekt. In de zomermaanden is het daarentegen echt aanzienlijk rustiger met het verwekken van newborns. De meeste zwangere dames komen bij ons rond de 34ste week van hun zwangerschapsshoot. Dat betekent dat we een toename zien van aanvragen vanaf eind mei tot en met de zomervakantie. De zwangerschapspiek is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat we al 8 jaar zien gebeuren.

Het is altijd weer spannend of we iedereen kunnen helpen in deze drukke periode. Veel zwangere dames boeken hun zwangerschapsshoot gelukkig al ruim van te voren. Uiteraard zijn er ook mensen die op het laatste moment besluiten alsnog even snel een zwangerschapsshoot te willen laten maken. Qua flexibiliteit zijn we wat beperkter dan vorig jaar rond deze tijd maar we zoeken graag naar een passende oplossing.

Wil jij een zwangerschapsshoot of wil jij een zwangere vriendin graag een fotoshoot cadeau doen? Bekijk ons portfolio of onze voorbeelden je aanspreken. Stuur ons snel een e-mail voor verdere informatie of voor het afspreken van een datum voor de fotoshoot.

Lees ook eens:  Herinneringen om te koesteren

Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Een gedachte over “De zwangerschapspiek is weer begonnen

Reacties zijn gesloten.