Deze fotoshoot blijft erg bijzonder

Deze fotoshoot blijft erg bijzonder

Deze fotoshoot blijft erg bijzonder. Het is vandaag precies 3 jaar geleden dat Barbara, met haar eveneens zwangere buik, deze foto maakte tijdens een zwangerschapsshoot in onze thuisstudio. Een jong stel wilde de zwangerschap van hun eerste kind goed vastgelegd hebben. De uitgerekende datum van hun kind bleek slechts 3 dagen te schelen met de uitgerekende datum van onze zoon!

We kenden elkaar niet ook al woonden we hemelsbreed nog geen 200 meter van elkaar vandaan. Toch leek het tijdens de fotoshoot alsof we elkaar wel kenden. Nu zijn we nooit op ons mondje gevallen en praten we altijd erg graag, maar het was gewoon erg gezellig. Tussen het honderduit praten over de naderende twee bevallingen van elkaar, werden er ook mooie foto’s gemaakt. De kans was immers aanwezig dat de dames op dezelfde dag zouden gaan bevallen en dat ook nog eens in hetzelfde ziekenhuis.

Vooral de dames raakten 3 jaar geleden niet uitgepraat! En eigenlijk zijn ze dat nog niet. Aan het einde van de fotoshoot werden O6-nummers uitgewisseld en niet veel later volgde het eerste appje om ons te bedanken voor de fijne avond en de prettige sfeer tijdens de fotoshoot in onze thuisstudio. Uiteindelijk besloten we dit leuke stel enkele dagen later ook mee te vragen tijdens een fotoshoot tijdens zonsondergang. Op die manier konden de dames ook samen op de foto met hun zwangere buik. Ook dit werd een erg leuke en vooral mooie fotoshoot.

Vrienden voor het leven

Nu, precies 3 jaar later, wordt er nog steeds meer dan dagelijks ge-appt over en weer en zien ze elkaar erg vaak. Hun zoon Benji werd uiteindelijk net 14 dagen voor onze Nolan geboren en zijn de mannen inmiddels vrienden voor het leven. De mama’s zijn elkaars hartsvriendinnen geworden kunnen we inmiddels wel concluderen na deze 3 jaar. 

Deze fotoshoot blijft erg bijzonder en we hebben het er nog met regelmaat over. Wij hebben veel mensen leren kennen tijdens onze fotoshoots en dat heeft ook veel vriendschappen opgeleverd. Deze is echter wel heel bijzonder. Shannon, Ben en Benji zijn niet meer weg te denken en daar zijn we bijzonder blij mee. Vanmiddag was zo’n voorbeeld: even lekker bijpraten terwijl onze kleine mannen de grootste lol hadden. Drie jaar pas….. het lijkt veel en veel langer 🙂 

Vrienden voor het leven


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een gedachte over “Deze fotoshoot blijft erg bijzonder

Reacties zijn gesloten.