Nieuws van Eckhardt Fotografie

Digitale downloads in webshop uitgebreid

Digitale downloads in webshop uitgebreid

We hebben de digitale downloads in onze webshop weer wat uitgebreid. In deze maand zien we altijd weer een toename van het aantal downloads. Dit komt vast door het naderende voorjaar. Vooral de kleurige foto’s van de verschillende bloembollenvelden zijn zoals elk jaar weer erg in trek.

Op verzoek hebben we ook een aantal van onze laatste foto’s toegevoegd die in onze blogs voorbij kwamen. Niet dat deze gebruikt gaan worden voor een uitvergroting waarschijnlijk maar er was behoefte aan recente foto’s voor documentatie. Mogelijk doen we anderen er ook een plezier mee om hen in de gelegenheid te stellen een juiste foto aan te kopen. Met regelmaat zal vanaf nu de digitale downloads in onze webshop worden uitgebreid

Sommige klanten in onze webshop kiezen voor een kant-en-klaar product, anderen zien inmiddels de voordelen van een digitale download. Met deze digitale foto kies je namelijk zelf waar je de foto wilt gaan printen. Inmiddels hebben we begrepen van een aantal klanten dat de tuinposter hiervoor erg in trek is. Staat mooi op de schuur, schutting of op het balkon. Ook een foto voor een jaarverslag of andere documentatie kan zo worden aangekocht met een paar klikken.

Eigen keuze

Wij kiezen er bewust voor om deze keuze bij de klant neer te leggen. Daarom bieden we zelf geen andere producten aan zoals tuinposters, koffiemokken, T-shirts of wat dan ook. Wij willen geen doorgeefluik zijn tussen de klant en de producent. Daarbij zouden we onze handlingskosten ook weer moeten doorberekenen in de prijs terwijl de klant net zo goed de bestelling zelf kan plaatsen bij welke leverancier dan ook. 

Online zijn er enorm veel bedrijven te vinden voor een mooie uitvergroting op wat voor materiaal dan ook. Er zijn enorme verschillend in prijs en kwaliteit. Neem er wel even de tijd voor om de juiste te vinden. Lokaal zijn er ook altijd bedrijven die snel en betaalbaar een canvas kunnen printen, een mok, een T-shirt en nog veel en veel meer.

We zullen eens een lijstje samenstellen van leveranciers waar wij zaken mee doen als het gaat om wanddecoratie e.d.

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen