Doe meer met fotografie

workshop fotografie den haag

Doe meer met fotografie. Het zou een mooie slogan kunnen zijn voor 2019. In 2018 zijn we begonnen met het geven van workshops Ć­n Den Haag voor beginnende amateurfotografen. Geen ingewikkelde taal met berekeningen maar heldere uitleg met praktijkvoorbeelden. Niet meer fotograferen op de automatische stand maar de basisinstellingen van de fotografie toe kunnen passen in elke situatie. Zo werken onze workshops

Doe meer met fotografie. Steeds meer mensen hebben fotografie als hobby. De verkoop van het aantal digitale spiegelreflexcamera’s neemt elk jaar toe. Waar vroeger prijs een struikelblok was, zijn de instapmodellen nu goed betaalbaar en is de keuze reuze. Maar wat doe je met de fotocamera? Lees je de hele handleiding door? Of ga je snel aan de slag omdat de automatische stand prima foto’s maakt?

Doe meer met fotografie. De automatische stand is gemaakt voor toeristen en dat is zeker geen fabeltje. Wil je een stap maken in de wereld van de fotografie dan zal je de belichtingsdriehoek moeten kunnen begrijpen. Op het moment dat jij ‘de automatische stand’ vervelend begint te vinden dan is het tijd om onze workshop te komen volgen. De belichtingsdriehoek is de samenwerking tussen ISO, diafragma en sluitertijd. Dat klinkt heel ingewikkeld maar we leggen het stap voor stap uit en gaan samen met jou aan de slag om het in de praktijk direct toe te passen.

Onze workshops zijn niet alleen leerzaam maar vooral ook knus en gezellig. Maximaal 6 deelnemers om optimale aandacht te kunnen geven aan de deelnemers. Het afgelopen jaar bleek dit de beste methode en die houden we graag vast. Samen een stapje meer van fotografie leren geeft ook een band. Er is geen betere leermethode dan leren van elkaar in de praktijk. Na de noodzakelijke theorie wordt er dan ook uitgebreid stilgestaan om de theorie in de praktijk te brengen.

Onze data voor de eerstvolgende workshops vind je HIER. Passen deze data niet in jouw agenda? Misschien is een WorkshopWalk dan wel iets voor jou.

workshop fotografie voor beginners den haag

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen