Nieuws van Eckhardt Fotografie

Drie fotoshoots in de eerste week van 2019

zwangerschapsfotograaf Den Haag en Zoetermeer

Zo vertellen we dat we rustiger aan gaan doen met de fotografie en zo hebben we op 7 januari alweer 3 fotoshoots achter de rug. Op 3 en 4 januari mochten we twee prachtig zwangere dames ontvangen met hun partner in onze thuisstudio en gisteren waren we te gast bij een nieuwe wereldburger thuis voor een mooie newborn fotoshoot.

De twee mooie dames waren beide net 33 weken zwanger en voor beide is het hun eerste kindje. Vol verwachting kijken ze uit naar de geboorte van hun zoon (beide vrouwen verwachten een zoon) en dat stralen ze ook uit. De blik van een stralende zwangere vrouw blijft enorm dankbaar om vast te mogen leggen op foto. Elke fotograaf maakt een zwangerschap op zijn of haar manier. Dat maakt ons niet alleen uniek maar gelukkig ook veel gevraagd. Ondanks de wijzigingen die we hebben aangegeven in dit blog zullen deze zwangerschapsshoots gewoon door blijven gaan. We halen hier zelf ook enorm veel energie uit. 

De newborn shoot die we gisteren mochten maken kwam voort uit een leuke zwangerschapsfotoshoot in onze thuisstudio. Een newborn fotoshoot vindt meestal plaats in de tweede week na de geboorte bij de nieuwe wereldburger thuis. Agenda-technisch is dat ook direct een punt van zorg voor dit jaar. Gezien de korte periode tussen de boeking en de fotoshoot zelf zullen we komend jaar qua newborn fotoshoots wat minder flexibel kunnen zijn zoals eerder al aangekondigd. Aanvragers van een newborn fotoshoot die eerder bij ons ook een zwangerschapsshoot hebben laten maken geven we graag voorrang. Gezien de grote vraag naar Newborn fotografie zijn we op dit moment nog op zoek naar een goeie fotograaf waar wij naar toe kunnen verwijzen als we zelf niet in de gelegenheid zijn om een newborn shoot uit te kunnen voeren.

newborn fotoshoot door Eckhardt Fotografie