Een betaalbare zwangerschapshoot in Den Haag

Zwangerschapsfotografie is enorm populair. Prachtige foto’s van je mooie zwangere buik zijn een mooie herinnering aan deze bijzondere periode. Vaak wordt de mooiste foto een prachtige uitvergroting voor aan de muur.

Zwangerschapsfotografie is altijd een belevenis voor de zwangere vrouw en eventuele partner. Voor ons, als fotografen-echtpaar, is het vaak niet anders. Geen enkele zwangere vrouw is hetzelfde en elke dikke buik heeft een eigen vorm en kleur.

In de ongedwongen sfeer van onze thuisstudio heb je alle mogelijkheden om je zwangerschap goed op de foto te laten zetten. Samen met jou, je partner en/of je kind(eren) maken we een hele serie foto’s om de zwangerschap zo goed mogelijk in beeld te krijgen op de manier zoals jij/jullie dat willen.

Jouw mooie bolle buik op de foto zetten tijdens een zwangerschapsshoot? Laat je verrassen door onze voordelige prijs voor een zeer uitgebreid pakket van mooie foto’s in hoge resolutie. Een zwangerschapshoot is ook erg leuk om cadeau te doen voor je beste vriendin, dochter, partner of collega!

Een zwangere buik is vaak op z’n mooist rond de 34 weken van de zwangerschap. Wij maken onze foto’s in onze thuisstudio in een zeer ontspannen sfeer zonder enige tijdsdruk of verplichte poses. Wil je liever dat wij je zwangerschapsfoto’s op een andere locatie maken zoals op het strand of in een park? Bij ons is alles bespreekbaar en bijna alles is mogelijk!

Maak nu een afspraak of vraag vrijblijvend meer informatie aan!