Een bijzonder verhaal van een zwangerschap

Een bijzonder verhaal van een zwangerschap

In de afgelopen 10 jaar hebben al vele honderden zwangere vrouwen voor ons fotocamera gestaan. Ieder met hun eigen verhaal. Sommige verhalen blijven je meer bij dan de anderen. Kort geleden was er een dame met zo’n mooi verhaal die ons bij blijft. Een bijzonder verhaal van een zwangerschap.

Bij binnenkomst van een zwangere vrouw zetten we niet direct de flitslampen aan van onze thuisstudio. Eerst maken we een praatje en horen we graag van de dame in kwestie verwacht van onze zwangerschapsfotografie. Ook zijn we altijd benieuwd hoe de zwangerschap verloopt tot nu toe. Veel zwangere vrouwen vinden het fijn om hun verhaal te doen en wij luisteren graag naar deze verhalen. Zwangerschap vinden wij simpelweg geweldig, ook bij en van anderen.

Als een dame alleen komt dan komt uiteraard de vraag waar de partner is. Niet dat iemand verplicht is te antwoorden natuurlijk. Vaak is er wel een partner maar is deze met geen tien paarden voor een fotocamera te krijgen, soms is de partner wel bekend maar is er inmiddels geen liefdesrelatie meer en soms is er simpelweg nooit een partner bekend geweest om wat voor reden dan ook.

Ook deze zwangere vrouw kwam alleen naar ons toe en wilde een prachtige fotoreportage. De dame was inmiddels zwanger van een donor geworden en dat ging niet vanzelf. In de liefde gaat het vaak niet zoals je het hebt gepland. Dat is op zich niet zo heel erg maar als je een vrouw bent met een vurige kinderwens dan is een stabiele relatie met een man de meest voor de hand liggende. Om wat voor reden dan ook, was Cupido deze vrouw niet altijd goed gezind en verliepen relaties niet volgens planning. De kinderwens bleef echter sterker worden en als je als vrouw dan de 30 jaar passeert ontstaat er een soort van onrust. Sterker nog, de lieve vrouw is 35 jaar en dan dringt gevoelsmatig echt de tijd!

De ‘look of love‘ wordt uiteindelijk ingeruild voor ‘de roep om zaad‘. Ze zet haar gedachten op papier en de Telegraaf publiceert haar verhaal. Geen gesodemieter, ik zoek een donor omdat mijn kinderwens op dit moment groter is dan het op zoek zijn naar een relatie. Mannen zijn mannen dus het merendeel van de reacties op dit artikel konden direct de prullenbak in. Enkele serieuze kandidaten bleven over en contact werd gelegd.

Een zaaddonor zoeken via de ‘normale weg’ duurt lang omdat er simpelweg veel te weinig donoren zijn. Een directe oproep op deze manier was succesvol en uiteindelijk toch nog sneller dan verwacht. De blijdschap van haar zwangerschap konden we voelen en het was zo intens tastbaar. Haar zoon krijgt een fantastische moeder, zonder enige twijfel! Misschien komt er op termijn ook nog wel een lieve bonuspappa bij.

Een bijzonder verhaal van een zwangerschap. Superknap om deze stappen gezet te hebben en je kinderwens na te jagen zonder je te storten in gebroken of beschadigde relaties zonder enige toekomst. Ook die verhalen zijn er….. 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!