Een extra vroege zwangerschapsshoot

Een extra vroege zwangerschapsshoot

Een extra vroege zwangerschapsshoot in de prachtige natuur vanmorgen om de ergste warmte voor te zijn. Hoogzwanger en een hittegolf is niet de beste combinatie dus extra vroeg op voor een fotoshoot was de enige mogelijkheid voor een zwangerschapsshot in de buitenlucht. Ockenburgh was de plaats van handeling vanmorgen en eerlijk is eerlijk: om 8.00 uur is het daar heerlijk rustig en redelijk koel.

De aanstaande ouders zijn in verwachting van hun eerste kindje. De zwangerschap loopt alles behalve vlekkeloos maar met hun baby is gelukkig alles in orde. Hun vurige wens om de zwangerschap door ons vast te laten leggen was lange tijd onzeker. Naast de opgelegde maatregelen rondom Corona, was ook de gezondheid van moeder door de zwangerschap een punt van onzekerheid. Met de juiste Corona maatregelen in acht genomen, en na zelfs een korte ziekenhuisopname deze week, stonden we vanmorgen in alle vroegte eindelijk tegenover elkaar.

Wij passen ons graag aan binnen onze mogelijkheden van ons gezin. Als een zwangere dame een extra vroege zwangerschapsshoot wil omdat ze absoluut niet tegen de warmte kan, dan werken we daar graag aan mee. Met 34 weken zwangerschap, genoeg ellende in de zwangerschap en een hittegolf, is het ook bijna niet te doen voor een zwangere dame. Vooraf dan ook uitgebreid besproken wat de wensen zijn met betrekking tot de fotoshoot. Dat scheelt simpelweg in tijd en energie in de warme buitenlucht. 

Binnendoor naar het rustigste strand

Gelukkig was het in Ockenburgh nog lekker fris vanmorgen en slechts heel even lekker rustig. Al vrij snel na ons kwamen de vele hondenbezitters hun viervoeter uitlaten. Ook kwamen we niet veel later de eerste fietsers tegen op weg naar het strand. Veel Loosduiners gebruiken Ockenburgh als binnendoor weg op de fiets om het rustigste deel van het strand te bereiken: strandslag 2 en strandslag 2a. Via Ockenburgh rijdt dat veel lekkerder dan in de drukte in de Ockenburgstraat richting Kijkduin.

We hebben weer een mooie fotoshoot mogen maken met vooral een bijzonder blij en opgeluchte zwangere dame met leuke partner. We hopen voor hen dat de bevalling niet al te lang meer op zich laat wachten. Ze zijn er helemaal klaar voor (en ook een beetje ‘klaar mee’). De komende dagen komen ze niet meer uit hun koude huis.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen