Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een kleurrijke zwangerschapsshoot

Kleurrijke zwangerschapsshoot

Deze kleurrijke zwangerschapsshoot in onze thuisstudio was weer eens wat anders dan anders! Wat doe je als je een zwangerschapsshoot aangeboden krijgt van je zus maar eigenlijk helemaal niet voor een fotocamera wilt staan? Nou, dan verzin je toch een leuke combinatie?

Niet iedereen ziet zichzelf graag voor de fotocamera staan maar je zwangerschap vastleggen voor later wil iedereen natuurlijk wel tegenwoordig. Elke zwangerschap is anders maar ook de tijd van iedere zwangerschap is anders. Heb je bij je eerste zwangerschap niet of niet veel foto’s gemaakt. Misschien wil je daarom bij de volgende zwangerschap wel juist veel foto’s maken. Maar dan natuurlijk wel op de manier waar je jezelf prettig bij voelt.

In ieder geval kregen wij laatst een bijzonder leuk stel op bezoek met twee stoere jongens. Vastbesloten om een erg leuk en vooral kleurrijke fotoshoot te maken van de zwangere buik op een bijzondere manier. Bepakt en bezakt met ‘toebehoren’ zoals verf en confetti en even zoveel ideeĂ«n voor de fotoshoot. Eerst even een paar ‘standaard foto’s’ en daarna kwamen de creatieve foto’s waarbij ook de kinderen een flink aandeel mochten hebben.

Mama van een beetje verf voorzien voor de foto is vaak meer dan een leuke uitnodiging om spontaan op de foto te gaan. Zelfs voor twee stoere jongens. Als partnerlief de eerste klodder verf op de buik van mama verft is al snel het hek van de dam. Binnen de kortste keren hadden we een thuisstudio met vier kleurrijke hoofdpersonen.

We hebben er heerlijk van genoten. Hieronder een kleine impressie van deze kleurrijke zwangerschapsshoot.

Voor meer voorbeelden van onze zwangerschapsfotografie kun je HIER klikken voor ons portfolio maar ook op onze Faceboek-pagina natuurlijk!