Een mooie herinnering voor later

herinnering voor later

Foto’s zijn altijd een mooie herinnering voor later en foto’s van je zwangerschap in het bijzonder natuurlijk! Een zwangerschapsshoot is dan ook echt een must om die mooie periode goed vast te leggen. Steeds meer mensen kiezen voor een mooie uitvergroting als wanddecoratie. De mooiste foto van de zwangerschapsshoot of een pakkende collage. De mogelijkheden zijn enorm tegenwoordig. De standaard uitvergroting in lijst heeft al jaren stevige concurrentie van canvas, aluminium, plexiglas, forex, hout en wat al niet meer.

De prijzen variΓ«ren enorm en dat komt mede door de enorme kwaliteitsverschillen. Het is aan de klant waar de voorkeur naar uit gaat. Het is zeker niet zo dat alles dat je via het internet kunt bestellen beter of goedkoper is dan via de plaatselijke fotovakhandel en printspecialist. Onder andere in Den Haag zijn er specialistische bedrijven op het gebied van lijstenmakerij, printen op canvas, op hout e.d. Mocht iemand er behoefte aan hebben dan willen we best eens een blog wijden aan dit soort bedrijven.

Samen maken we herinneringen

Belangrijk voor ons is uiteraard het resultaat van de zwangerschapsshoot. Niet alleen voor ons maar vooral voor de zwangere dame in kwestie met haar eventuele partner. Wij maken immers de mooie herinnering voor later en dat doen we al ruim 10 jaar voor enorm veel zwangere dames. Vaak samen met de partner maar dat is niet altijd het geval.

Samen bepalen we de mooiste herinnering want onze klant kiest ons op basis van ons portfolio en elke zwangere vrouw heeft dan ook een bepaalde verwachting van het eindresultaat. Gedurende de fotoshoot worden beide verwachtingen samengevoegd tot een serie mooie herinneringen. Op deze manier hebben we al ruim 200 zwangere vrouwen blij mogen maken. Herinneringen maken is bijzonder om te doen. Best bijzonder om te bedenken dat de kinderen van onze eerste zwangerschapsshoots inmiddels alweer 10 jaar oud zijn.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!